FRIDAY IS HERE

Hola mi gente! Gårdagen var rätt mild i tempot, fick mycket gjort. Runt middagstid åkte jag hem till M (Martina) för en behövlig och återförenande kväll tillsammans, vi fick sällskap av Jesper och Viktoria (M's tvillingsystser) kort därefter begav jag mig hemåt och stötte på Elsa, fin tjej med ett härligt skratt och snygg väska! Gick och la mig och somnade rätt kvickt. En lång dag på jobbet väntade.

Men alltså kan vi ta en minut och bara uppskatta att solen faktiskt klev fram bakom hörnet idag?! Här i Helsingborg har solen faktiskt skinit på fint och varit behaglig, tyvärr jobbar jag inomhus så fick inte ta del av solskenet mer än på min lunch och till&från jobbet då jag cyklade några extrarundor ;-)
Jag hoppas att vädret håller sig nu, väderprognosen visar faktiskt sol nästa vecka, fingers crossed!

Kvällen planer var att faktiskt ta det lugnt, hade varit borta en del nu och kände för att ligga i min säng hela kvällen och fixa med lite grejer hit och dit,, hade några planer med några vänner, någon fest dessutom som jag blev inbjuden till, men ska jobba imorgon också så vill inte vara trött och sliten då.
Nog om mig,
(eller inte eftersom bloggen handlar om mig höhö??)! vad gjorde ni ikväll? Any dates? Any mates? Do tell!

Gillar

Kommentarer