Friyay- Mina bröst har äntligen blivit mindre!

Hallå fredag!

Moder natur ger ett blandat väder trots böner för sommar och sol... men oavsett är jag taggad för ikväll. God mat, fint sällskap och fina outfits! Har spikat klänning och vägrar ändra på det. Attraktionslagen!

Helgen blir rätt lugn, känns som om jag gör mindre saker på veckosluten för jag har alltid planer efter jobbet på vardagarna- har till och med en liten garderob inne på mitt kontor med backup kläder ifall en impulsiv invit till en dejt i stan kommer på frågan. Man måste vara redo för allt, right?


Så, till rubriken.

Nej, livet är inte bättre med gigantiska bröst. Herregud jag om någon vet.
Jag har verkligen pendlat i alla olika storlekar (mellan C-F kupor) med mina bröst utom den mindre storleken men nu är de verkligen helt perfekta. Ett slags mellanläge, hade jag mätt idag hade jag högst troligt landat på en D-kupa. Vilket jag absolut trivs med.

Det är såklart från person till person, men det som alltid består är att man ska älska sin kropp OAVSETT STORLEK. På grund av mina bröst har jag behövt ha S/M i tröjor medan jag i kroppen är XXS/XS.
Problemet har alltså främst varit att mina bröst är för stora för min lilla kropp, det blir oproportionerligt.
Bär jag XS/S ser brösten bara ÄNNU mer gigantiska ut och den övriga lilla kroppen försvinner helt.
Det sitter inte bra på kroppen och jag har verkligen tappat mätaren för hur ont jag haft i bröst, rygg och axlar. Det är faktiskt inte guld och gröna skogar med stora tuttar kan jag lova!

Även om boysen inte klagar så klagar jag för det är jag som ska leva med smärtan.
Ni som kan relatera kan ju verkligen förstå vilken sjuk smärta det är, det är verkligen obeskrivligt.
Sedan är det inte kul att få frågan om de är opererade, även om det kan ses som en komplimang känner jag att naturliga bröst vackra, de behöver inte vara opererade för det. Så plz boys, vi frågar inte om ni har opererat era holy-parts, så fråga inte oss om vi har. Man kan faktiskt vara naturligt vacker.

I alla fall. Nu slipper jag känna smärtor på grund av brösten, istället kan jag älska min kropp genuint och må bra av den istället för att ha ont. :')

Så ikväll höjer jag mitt glas för det- hurra för smärtfria tuttar!
Ha en fantastisk fredag mina vänner <3


Gillar

Kommentarer