FRIYAY

Hej bloggen och hej fredag! En fredag närmre studenten och det börjar klia i fingrarna, jag längtar något djävulskt. Jag fick hem mina studentoutfits i veckan och dansade rundor i hela våningen medan jag spelade min studentlista på Spotify i högtalarna. Så fett pepp på den 9 juni. Inbjudningskorten är här och ska skicka iväg dem så fort jag kan, nästa vecka kommer cateringfirman hem till oss för att diskutera servering och mat, åhh!!

Jag är ledig idag men stack till biblioteket för att plugga, får inte gjort mycket hemma när kylskåpet och soffan distraherar mig, speciellt på en fredag haha! Snart ska jag möta upp Jack för en lunch i stan och sedan ska jag fixa ärenden med mamma innan jag ska till Walle för Taco-kväll med Tanja och Emma! Så mys!

Imorgon jobbar jag, dock inte förrän 12 så det ger mig lite möjligheter till att parta lite ikväll, men sparar fete-festen till söndag när det är Valborg och min kära Olivia fyller år och jag ska ut på kvällen efter min middag med laröd-gänget! Jag önskar er härnäst en underbar fredag, ta hand om er. Kramis!

Gillar

Kommentarer

ISA,
hehe det där med att plugga hemifrån, typ omöjligt 😉 hoppas du haft en bra dag!
www.isabyl.se