FRIYAY

Hej på er, fasen vad fint väder det är i Helsingborg just nu! Direkt efter kursprovet kilade jag och Emma till stan och slog oss ner på Brutalé och åt lunch i det fina vädret innan vi strosade rundor på stan. I mina lurar har jag lyssnat på Darins nya låt- vilka vårkänslor. Egentligen har jag lite svårt för svenska låtar men han är ju så jädrans bra att det inte går att hålla sig borta.

Mitt rum ser katastrofalt ut just nu och därför tänkte jag på riktigt röja upp där och även fixa lite skisser på att möblera om där inne, jag mår lätt dåligt om jag inte gör om något i rummet på ett halvår så det är väl på tiden nu. Är det bara jag?

Senare idag ska jag på AW och sedan blir det hem och lägga sig, att ställa om klockan har verkligen vänt upp och ner på min sömn så behöver se till att lägga mig i tid! Vad ska ni göra ikväll?

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Låter som bra planer och lycka till med rummet, vill se hur du tänker sen! Här taggas det utgång som förhoppningsvis blir bra och sedan en plugghelg som heter duga. Kram! <3
nouw.com/paulajacobsson
Anonym
,
Respekterar du de som äter kött? 😊