FRIYAY

Foto: Emma Svensson

God förmiddag mi gente. Så snabbt veckan gick ändå, kändes som om det var igår jag bloggade om hur mycket jag suktade efter fredag. Men tiden går såå snabbt när man är produktiv och har roligt😄.

Åh vad jag tipsar om Samir&Viktors "Fråga mig" (länk) , kul med deltagare som verkligen bjuder på sig själv (minus deras förmåga att behärska det engelska språket) , personligen blir jag lätt irriterad på när folk ska dumförklara dem båda, jag har inte mycket insyn på Samirs liv men mer på Viktors då jag följer honom på x antal sociala medier och han är en riktig inspirationskälla för mig när det gäller att bemöta och bemästra sina svårigheter i livet, ball är precis vad han är! Innan jag fjäskar klart (lol) tänkte jag bara skriva hur taggad jag är för Mello i helgen, på tal om Samir&Viktor är dem ju först ut på lördag. Vi får se vem som vinner i år, blir det som det brukar vara, att jag förutspår vinnaren i både Mello & ESC? Borde nog börja betta för under de senaste 3-4 åren har jag inte haft annat än rätt på den fronten.

Idag ska jag hursomhels tvinka mami+papi adios innan dem far iväg på lite resande (sällan?), ska också dyka ner lite i plugget och mentalt förbereda mig för jobb till helgen😄

Gillar

Kommentarer

sandralmgren
sandralmgren,
Så snygg du är!!
nouw.com/sandralmgren
irmastenson
irmastenson,
Tack tack tack fina du!❤️
nouw.com/irmastenson
jossanj
jossanj,
Grymt snygg outfit!
nouw.com/jossanj
alexandrasalomatin,
Kolla gärna in min blogg för snygga outfits och bilder från Fashion Week, du kommer inte att ångra dig!

Trevlig helg
x Alexandra
alexandrasalomatin.weuntd.com
irmastenson
irmastenson,
Ska kika in, tack & detsamma! ❤️
nouw.com/irmastenson