Gå till ,[object Object]

Friyay!

- Bilderna är i samarbete med Ginatricot-
Kjol & Klackar från Ginatricot


Hej gänget! Klockan är 06:15 och jag är lite för pigg. Vad gör man inte för ett albumsläpp? Det är äntligen fredag och Ariana Grandes nya album är här ju! Lyssnade imorse när jag promenerade med Zippo och i nuläget har jag fått feeling för "NASA" och "break up with your girlfriend, i'm bored" samt "Thank U Next" sedan tidigare. Jag är mäktigt exalterad inför när jag ska se henne uppträda på hennes kommande turné, tårar kommer fällas kan ni skriva upp :')

Min helg var så gott som spikad: svärföräldrarna skulle sova här ikväll och jag skulle ut på kvällen med Mink. Lördagen skulle bestå av barnvaktande för Pascal fram till söndagen men Lina är sjuk. Det verkar vara en rejäl sjukstuga för halva Fabians familj är sjuk. Jag märkte dock sent igår hur kasst jag började må efter vår middag igår, fick säkerligen i mig något dåligt.

Helgens nya planer är alltså inte spikade. Men lär nog hitta något snabbt, söndagens planer kvarstår dock: Träffa Martina och sedan fira min faster som fyller år. Mycket träning ska också checkas av om helgen ska bli top noch. På söndag tänkte jag också publicera ett nytt inlägg om sambolivet! Missade ni del 1? Klicka här och läs!

Nu ska jag krypa ner i sängen igen och gosa med Fabian innan jag ska ta tag i dagen. Ha en underbar fredag så hörs vi imorgon!

Gillar

Kommentarer