FRUKOST PÅ SÄNGEN

Godmorgon! Just nu ligger jag i sängen och äter frukost, börjar få lite flyt på frukost-ätandet nu vilket är superskönt. Vem tackar dessutom nej till frulle på sängen? Dagen blir kort och full av plugg, på toppen av det hela har jag lagt ifrån körteorin lite väl mycket så nu måste jag lägga till det på min lista också. Lyckat!

I alla fall. Jag fantiserar såå mycket om min framtida lägenhet just nu, ni förstår inte. Ser så många bloggare och andra sociala profiler som nu flyttar till egna ställen och jag blir så exalterad för när det är min tur att ta mitt pick&pack år 2018 och drar till New York. Jag hittade nedanstående inspirerande bilder från olika mäklarfirmor som gjorde mig så svag, jag vill också inreda och designa min egna lya!

I MIN FRAMTIDA LÄGENHET...

Bilder lånade från Valvet.se

...hittar man svarta, vita och gråa färger
...finns det mängder av plats för de sköna som spontant slänger iväg ett sms i form av "ditt place om 5? tar med lite gott"
...råder det förbud för att gå in med skorna
...är man omringad av Y
ankee Candle





Bilder lånade från
esny.se

...finns det tonvis av fotografier fullt av minnen, målningar av Banksy, outfits och inspiration
...arrangeras det brunch på söndagar (Fun fact: jag älskar brunch och söndagar, men det visste ni nog redan)
...är det högst 5 minuters gångavstånd till centrum

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Åh drömmen. Jag är där om 5, tar med brunch. Sedan tycker jag vi tar en New yorkig promenad, och kanske råkar hamna i några butiker i centrum 😉
nouw.com/paulajacobsson
irmastenson
irmastenson,
Åh ja!! It's a date! ♡
nouw.com/irmastenson
Ella
,
En fråga: respekterar du människors val att äta kött?
Jag har själv varit vegan sedan 3 år tillbaka och har rätt svårt för att acceptera det, roligt att se att du engagerar dig och är vegetarian påväg till vegan! Blir så glad! <3