Gå till ,[object Object]

Fy fan vad skönt det är att skratta tills det trycker i magen

Klockan är strax efter sex och jag ligger på balkongen hos pappa. Där jag numera bor. Jag kikar på de lägenehter jag redan varit på visning på och drömmer mig bort till inflyttningen. Fliken bredvid hemnet visar allt jag ska inreda läggan med. I huvudet tänker jag på hur skönt det ska bli att bo helt själv. Inte vara beroende av någon.

Men vet ni vad? Jag älskar det.
(Haha mina vänner också, lord knows att de föredrar singel-Irma)

Jag har funnit tillbaka till en lyckligare Irma, inte ångestfri, men lyckligare. Jag mår så mycket bättre nu än vad jag någonsin gjort på den senaste tiden. Jag har hittat till den kärleken för mig själv jag haft vid tidigare uppbrott i förhållanden. En kärlek jag saknat.

Hade kunnat ljuga och skriva något som "kan inte minnas sist jag grät över honom", men så är inte fallet. Jag vet precis när jag senast fällde en tår, det var nu i tisdags när jag på riktigt lämnade lägenheten.

Eller asså, det var ju inte över honom jag grät. Senaste gången jag grät över honom var kvällen vi gjorde slut. Alla tårar efteråt har forsat ner som en effekt av hur jobbigt det var att hålla sig stark och ta sig ut ur förhållandet. Ena sekunden velade jag och andra sekunden visste jag hur jävla rätt det var.

Nu vet jag precis. Det var detta vi båda längtat efter i så lång tid. Att vara fri.


Så vad har ni missat från de senaste dagarna i mitt liv? Jag har tillsammans med ett riktigt stort gäng (inte ens hälften är med på bilden ovan haha) dragit till en dansk nöjespark där jag fick skratta mer än vad jag gjort på det senaste året. Herregud vad kul jag hade.Bakken bjöd på karuseller och trots rädsla släppte jag lös. Lite väl häftigt för efter en dunderlunch och världens vildaste attraktion efteråt var jag lite väl illamående. Ska aldrig någinsin igen äta Remouladsås haha. Så det satt fint med en bar efteråt i solen där vi alla satt och glassade i värmen innan vi tog nya tag. Vädret var verkligen på vår sida.

Väl tillbaka i hemstaden voi:ade (??) vi runt och kom sedan tillbaka med en stor familjepizza som blev nattmaten följt av skratt och soffhäng. Så slut vi alla var! Tror lätt jag hann bygga upp ett sexpack magmuskler från allt skratt.Dagen efter. Jag lunkade hem på morgonen och hade precis kommit hem innan jag möttes av ett spontant sms från Jennica. "Ska vi dra till White Party i Båstad om 60 minuter?" , tvekade inte en sekund utan samlade ihop mig och slängde in mig själv i duschen snabbt som bara den. Tur att jag fortfarande var snygg i håret från kvällen innan.Vi bilade upp med Hedda och mötte upp massvis av vänner väl på Peppes Bodega. Fördelen med stor vänskapskrets- man stöter alltid på någon man känner. Jag har ju hus hos farmor och farfar i Båstad så jag har alltid haft nära anslutning till sommarlivet i Båstad vilket jag är så tacksam för. Fick lyxen att dregla över de översnygga tennisspelarna när min tjejkompis löste sittplatser till de stora matcherna. Har några vänner som bor här dessutom så Båstad har en speciell plats i mitt hjärta som ni märker. Ett stort gäng blev vi tillslut som dansade loss på bord och soffor inne på VIP-området. Oj oj oj vad kul vi hade!Så där har ni en kort (?) sammanfattning av de senaste dagarna och vet ni vad? Jag tror att efter denna helgen som bara är början för mig, att jag är redo att blogga i vanlig ordning igen. Så nu kör vi hörni!

Tack för allt tålamod ni haft med min usla uppdatering, det uppskattar jag verkligen <3


Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Men goa du, älskar spontaniteten, inser att jag har lite att jobba på där😂

Och du, ta den tid du behöver för att återkomma till din ”vanliga bloggning”, vi försår såklart ❤️

Kram
nouw.com/myjjohansson
irmastenson
irmastenson,
Ja, skulle nog inte säga att jag är spontan 110% fullt ut... men på g dit åtminstone!
nouw.com/irmastenson
irmastenson
irmastenson,
Tack för dina ord och att ni förstår att det tar tid för mig, kramis! ❤️
nouw.com/irmastenson
Nilla
,
Hemnet? Pappa som betalar lägenheten också?
irmastenson
irmastenson,