Fyra dagar i ett inlägg

Hur summerar jag de senaste dagarna? Hur börjar jag ens? Hur få jag fram orden för att formulera de senaste dagarna? Jag vet inte men jag ska försöka i alla fall, "In a few words as possible". Väl tillbaka på kontoret var jag som sagt och underbart bemötande fick jag dessutom från mina fina kollegor. Men 2 dagar in så var det dag att ta långledigt över helgen, Valborg stod på schemat. I dessa tider var vi några kompisar hos mig som avnjöt sushi, sällskapsspel och en brasa. Jag måste dessutom påpeka hur underbart det var att läsa att man hade gösslat i parken för att undvika firandet i Lund på Valborg, riktigt bra gjort!


I alla fall, jag och Filip försökte jaga inredning men det slutade med ett citronträd till balkongen och solcellslampor runt räcket, plus världens underbaraste regnjacka till Z :') Bonus dessutom att den har reflexer på sig!

Tinderdejt har jag prickat av och 2 kära återseenden dessutom, kändes som 2017 Irma var tillbaka när jag dessutom hittade min gamla parfym från den tiden, och helt ärligt var det ganska kul med en trip-down-memory-lane.

Imorse vaknade jag med Z tillbaka hos mig. Solen sken fint och han var sugen på en långrunda, så jag ringde Filip för en långrunda i skogen innan jag hamnade i soffan framför Netflix. Två popcornskålar senare har jag kommit halvvägs med tvätten och ska snart ge mig på dammsugaren. Zippo ligger på balkongen, nyduschad och tuggandes på en morot. Livet är helt okej nu faktiskt.

Så med dem "a few words as possible" checkar jag ut för idag. Ikväll står vego-Hamburgare på menyn med den bästa dejten av dem alla.

Gillar

Kommentarer