GET IN SHAPE FOR SUMMER

Maj månad har nu äntligen anlänt efter en segare väntan än den sista Twilight filmen, och nu är det dags att börja fixa inför sommarens händelser. Men så når man den punkten då man sätter på sig sommar shortsen och knappen helt plötsligt spricker, inte förrän då inser man att man har ätit lite för mycket piggelin förra sommaren, en pepparka för mycket under vintern och ett chokladägg för mycket under påsken. Man känner hur paniken tar över, nu är man en storlek större, nu byts “skinny" - high waist - shorts flikarna på datorn mot heltäckande-dräkt-som-matchar-skuggan flikar. Man sätter på Megan Trainors mest omtalade låt och försöker intala sig själv att det är lugnt, och tänker "fuck träning" men det hjälper inte. Nu vill man bara göra en förändring, snabbare än någonsin.

Just därför är denna kategorin här, under Maj månad (som mest) och under sommaren kommer min “Training" kategori innehålla; träningspass, inspiration, tips, intervjuer, krönikor, bilder och videor som rör sig om träning. Mitt mål är att hjälpa dig som läsare att komma i form igen till (och under) sommaren, så nu har vi 1 månad på oss att ge exakt ALLT, och lite till! ;)

Det jag vill att du gör redan nu är följande:
1. ​
Mät & väg dig med en gång, ta gärna bilder också. Skriv ner dina mätvärden i en tabell av något slag, så du enkelt kan jämföra då & nu efter månadens slut.

2. ​​Skriv en ny tabell, som rubrik skriver du “Mål" , där sätter du RIMLIGA önskemål på mått. 
Approximativt kan du gå ner 6-7 kg. Sedan beror allt på din intag & uttag såväl som din metabolism och andra viktiga faktorer. 

Då kör vi!

Gillar

Kommentarer

hanna
,
Jag skulle vilja komma med lite invändningar här.. Är denna metod anpassad för vem som helst eller snarare personer som är överviktiga? Kan vara viktigt att få med, då ungefär 6-7 kg låter som mycket att gå ner på en månad, och att mäta och väga sig tenderar att orsaka riktigt mycket stress som inte är hälsosamt för någon överhuvudtaget. Sen om personen som gör det dessutom är normalviktig låter det inte så hållbart... Menar inget illa utan vill bara slippa missförstå! Kram på dig Irma 😊