GINGER HÄLSOBAR @HBG

@ Kolmätaregränden 6

"Det är sjukt mycket kärlek i maten" - Jenny Nilsson

OK hejdå Brutalé och hallå Ginger?? Nej kanske inte riktigt ännu, men snart så. Oj vad jag gillar Helsingborgs matutbud, dessvärre gör inte plånkan det. Visst, den får följa med mig dagligen och slipper ruttna hemma, men fasiken vad jag sliter i dragkedjan på min kära Louis Vuitton- gång på gång får jag ta upp kortet mitt och swipa det för något köp. Numera är det mat som jag konsumerar i stora mängder. Det är ju typ så många umgås, man lunchar, tar en fika, käkar middag eller tar en drink.

Ni känner mig- gillar inte direkt att prova på okända smaker eller ställen. Jag är otroligt glad för italiensk mat och därför har bland annat brutalé funnit sin väg in i mitt hjärta vilket ni verkligen borde veta vid detta laget hehe. Men så hände något- Ginger hälsobar öppnade upp den 11 Juli och har fått mig otrogen mot mitt kära Brutalé. Jag älskar konceptet med snabbt&enkelt och att man får plocka maten själv och mixa hursomhelst!

Dessutom är vego&vegan-utbudet TOP NOCH! Pluspluspluspluspoäng hörni! Hit måste ni faktiskt plocka med er en lunch och sätta er nere i norra hamnen eller ta med till er någon myskväll där take-away är ett måste! Skål för Ginger Hälsobar!

Ni kan läsa mer om dem HÄR

Gillar

Kommentarer