GIRL'S NIGHT OUT

Jag kan bli emotionell av en bra film, uppriktiga fina kommentarer, människor som räddar djur och när svårt utsatta människor får den hjälp dem förtjänar. Men något jag också kan bli emotionell av är när några av mina närmsta vänner fungerar så bra ihop och vi har så kul ihop.

Under de två senaste åren firade jag med mitt ex och för hela tre år sedan spenderade jag den med en annan kille, året innan det hade jag en annan. Jag har på något sätt alltid haft någon kille på alla hjärtans dag. Detta var första gången på väldigt länge jag spenderade alla hjärtans dag som singel, riktigt skön må jag säga, likaså tycker plånkan haha.

Ikväll hade jag verkligen en supermysig alla hjärtans dag dejt ihop med Emma, Viktoria och Martina på Olssons Skafferi. Efter massor av skratt, snackisar och bonding-time begav oss hemåt, Emma körde mig hem och vi bytte ut presenter till varandra, hihi.

Nu måste jag snart runda av kvällen, sitter och kollar Skam med mamma ikväll igen och för att det inte ska spåra ut totalt (vilket det troligtvis redan gjort för vi har hållit på såhär i tre dagar sträck nu...) måste jag nog ta ut linserna nu och göra mig själv en tjänst att somna i tid för en gångs skull. Ikväll somnar jag garanterat med ett leende på läpparna- jag är omringad av så många fina människor som jag älskar från botten av mitt hjärta och med hela min kropp på hundrafemtioåtta centimeter. Hoppas att ni hade en fantastiskt dag mina vänner, vi hörs imorgon med lite ouftit-bilder. Godnatt❤

Gillar

Kommentarer

Emma
,
❤️❤️❤️❤️❤️
irmastenson
irmastenson,
paulajacobsson
paulajacobsson,
Så härligt! <3
nouw.com/paulajacobsson
irmastenson
irmastenson,