Goodbye 2017, hello 2018!

Jag sätter mig ner och lägger datorn i mitt knä, med ett djupt andetag inser jag vad som komma skall- jag ska i ett inlägg återberätta hur 2017 har varit. Att 2017 kommer gå ner i historia för mig råder det ingen tvekan om. Som jag har förändrats under årets gång. Helt sjukt när man jämför 2016 Irma med 2017 Irma. Jag gick från tankesättet "Vem, var, när, hur och varför?" till "Palla bry sig?". En person som förut var väldigt planerande och lite av en diva. Till den genuina och spontana människa jag är idag.

"Vem fan bryr sig om antalet kommentarer på instagram?"
- På riktigt.

"Vem fan bryr sig om vad andra tycker om en?"
- Jag har alltid varit en bra förespråkare för detta i takt med mitt självförtroende. Men när jag insåg att det fanns saker jag ändå brydde mig om som var beroende av andras åsikter ändrade jag inställning pronto.

"Vem fan bryr sig om vem man dejtar?"
- Efter det att jag blev singel förra året tog det ett tag att bearbeta. Därefter började jag träffa killar igen, inget seriöst för det var jag varken sugen på eller redo för. Men jag har nog tappat räkningen på alla de roliga, mysiga och härliga stunder jag fått vara med om detta året med killar som tillfört med mer än vad de tror.

2017, du fick mig att stå upp för vad som är rätt och fel i världen. Jag är så stolt över min insats för djurens rättigheter detta året, jag tänker fortsätta kriga för det ni sett nu är bara uppvärmningen.

2017, du fick mig att skratta tills magen krampade. Det är sådana stunder jag älskar och lever för.

2017, du var också jobbig när livet krisade och jag mådde dåligt. Det fanns de gånger jag grät mig själv till sömns, skrek i kudden och slog näven mot garderoben av ilska. Panikattackerna och ångesten var utmanande. Aldrig någonsin har jag varit så tacksam för mina vänner som jag varit under detta året, herregud vad fina ni är och herregud vad jag älskar er.

Jag har vuxit makalöst mycket under detta året, mognat och insett saker jag inte insett innan. Blivit mer självmedveten än vad jag trodde var möjligt. Fått flera jobb, tagit studenten och skaffat körkort. Bloggen har dessutom vuxit otroligt mycket, likaså med min Instagram. Man måste klappa sig på axeln mer! Fan vad bra jag är. Nu sitter jag här med tårar i ögonen. Tack tack tack alla ni som gjort 2017 till det bästa året. 2018- ribban är hög för dig!

Gillar

Kommentarer

Carrostyle
Carrostyle,
Underbart inlägg, lets go 2018!
nouw.com/carrostyle
irmastenson
irmastenson,
Åh tack! Ja men eller hur!!!! Kramis❤️
nouw.com/irmastenson