GOTHENBURG - AGAIN

Just när man trodde att jag skulle ha fått nog av Göteborg så smäller jag på igen, denna gången med ett nytt gäng och en ny anledning: Mikaela & Kim samt jag ska dra på One Direction konsert! Läste dessutom att McBusted (F.d McFly) och The Fooo Conspiracy skulle gästa dem, har sett båda grupperna live förut och ser verkligen fram emot att få se dem igen, talangfulla killar hela högen!

När vi köpte dessa biljetterna för ett år sedan var jag mega exalterad haha, hade flera av deras låtar på mina listor osv, mitt återbesök är numera för en nostalgi känsla och för att få lite kvalitetstid med två fantastiska brudar! Får se om konserten lever upp till hur den var sist jag besökte dem! Ska ni dit?

Anyway, har precis packat ner mina saker, fick ta en betydligt mindre väska denna gången eftersom vi endast stannar i 2 nätter. Har fixat biljetter till mig och Kim, så vi beger oss vid 19 tiden från Helsingborg mot ett återbesök i Göteborg. Denna gången tar jag med mig systemkameran så en exklusivare bildbomb garanteras absolut (I assure you) Ha en fin måndag mina nära och kära, adios mi gente :-

Gillar

Kommentarer