Han fortsätter med överraskningar!

Hej gänget! Igår kom jag hem till en trevlig överraskning. Inget stort i sig, men något som resulterar till dagens bästa händelse. Kom hem till nygräddade pannkakor som Fabian hade lagat. Blev så imponerad av hans initiativ då vi båda två somnade rätt sent i söndags och hade en full arbetsdag igår som slet på oss.

Jag försökte faktiskt att vända pannkakan i luften och lyckades på första försöket medan Fabian fick försöka på nytt efter 2-3 missar. Nog stolt jag var ;-)

Pannkakorna försvann snabbt från våra nyköpta tallrikar och slank ner på några sekunder i magen framför premiären av Netflix nya serie "When They See Us". Jag är ju inte den bästa på att förklara men Netflix säger följande gällande handlingen: Fem tonåringar från Harlem fastnar i en mardröm när de blir falskt anklagade för ett brutalt överfall i Central Park. Baserad på verkliga händelser.

Med andra ord är den väldigt gripande och tung. Jag kokade av ilska under vissa scener och vill inget annat än att se vad som händer med de stackars barnen. Det som skrämmer mig är att den är baserad på verkliga händelser. Det gör mig illa till mods att veta hur brutal skillnaden på svarta och vita kan vara. Hur det är i delar av vår värld. Hur vi ser ut eller vem vi älskar ska inte definiera vårt värde, vad som definierar (om ni frågar mig) är våra handlingar.

Så fort jag stämplar ut idag blir det raka vägen till Coop för att göra en mini-handling. Vill gärna hinna med ett träningspass, fan på tiden att jag får svettas ordentligt nu.

Vi hörs senare med en update på gymmet samt en veckoplanering!
Veckan erbjuder djursnack och efter-studenten-ångest prat som verkligen är värt att reflektera över.

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Alltså åh vilken lyx att komma hem till nygräddade pannkisar, det hade jag minsann inte tackat nej till😍 Lite jordgubbssylt på det så är vi helt klart i hamn👌🏼 Kramen <3
nouw.com/myjjohansson
irmastenson
irmastenson,
Jaaa snacka om det, lyxlirare känner jag mig som ibland hihi. Inbjudan kommer nästa gång, självklart med jordgubbssylt! Kramis ❤️
nouw.com/irmastenson
tessbjork
tessbjork,
Så gott med pannkakor! Och den där serien låter ju väldigt intressant, den får jag nog titta på nån gång!
nouw.com/tessbjork
irmastenson
irmastenson,
Åhh ja! Ja serien är verkligen så värd att se! ❤️
nouw.com/irmastenson