HAPPY BIRTHDAY TO YOU

För 18 år sedan föddes en liten krabat, och han resulterade senare till en go kamrat.
Grattis min kära modell-kompanjon på din 18årsdag, jag vet hur mycket du suktar efter ett svårslaget rim från moi, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

I en svart pist för länge sedan stod en liten flicka med namn Irma Stenson och grät för rädslan att ta sig ner, hennes pappa tröstade henne och sa "tar du dig ner för denna backen lovar jag dig en hund". Trots en lång väntetid höll pappan sitt löfte och några år senare kom du in i bilden (och stal pappa) och blev en av familjen Stenson. Du är en riktig magnet bland mina vänner, tog alltid med dig i valpskick för att locka killar, tro mig jag är skyldig dig en massa tjänster. Du hade en tendens att skrämma upp en gammal vän på min bardisk för att inte tala om när du tog en annan väns macka, x antal gånger. Du är helt enkelt speciell i ditt sätt att vara.

Du må ogilla när jag skedar med dig ibland eller ständigt kramar och pussar dig, men jag tror att någonstans långt där inne tycker du att det är lite halvmysigt ändå. Det är lite halvirriterande när du skäller i samma toner som en bebis skriker, och jag uppskattar inte när du väcker mig med blöta kyssar från en nos som ingen vet vilka sopor den snokat i, men du är min lilla plutt och jag tycker om dig ändå.

Du har många goda sidor min vän, såsom hur du alltid välkomnar mig när jag kommer hem i bra & dåliga skick- med en sko (vanligtvis min) i munnen och en svans som pendlar från Stockholm till Tokyo, eller hur du alltid får mig att skratta samt gråta floder när du bär tratt och bokstavligen vänder upp&ned på huset med den röran du ställer till med. Du är min absoluta favorit! Grattis på din åttonde födelsedag min älskade Zippo.

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,
Hej svejs.
Jag är en tjej som skulle vilja uppmärksammas för min blogg.

Jag älskar att skriva, blogga, instagramma, se på film, vara i naturen, fotografera och promenera med hundar.

Jag har diagnosen Aspergers Syndrom, det är egentligen det som ligger till grund för min blogg. Alltså därför jag startade en blogg från början.

Min blogg innehåller både tankar, bilder, tips inom Photoshop, resor, jobb, dagbok och allt det där vanliga som många skriver om.

Man kan säga att min blogg är en Aspergerblogg, om man kan använda det ordet.

Hoppas att du skulle vilja spana in min blogg, kanske tipsa någon om den ifall den faller dig i smaken och så vidare.

Aspergers Syndrom är ingen sjukdom, det är en funktionsnedsättning. Mvh Josephine
nouw.com/mynameisjossan
irmastenson
irmastenson,
Hejhopp Jossan! Så stark du är som skiver om det, tror säkert att det kan inspirera andra. Ska absoluta kika in på din blogg fina du, kramis! ❤️
nouw.com/irmastenson
paulajacobsson
paulajacobsson,
Grattis till både kompis och hund!
nouw.com/paulajacobsson
irmastenson
irmastenson,
De båda tackar! (Eller ja, vet inte riktigt med hunden....😉)
nouw.com/irmastenson
paulajacobsson
paulajacobsson,