HAPPY FRIYAY

Fina fina Niall, denna låten är så mysig

Hej på er! Äntligen helg! Det känns som om tiden bara flugit iväg, kanske tack vare utvecklingssamtals-veckan som gjort schemat så luftigt? I alla fall, jag sitter och tok-rensar alla sorters hemsidor på kläder, vad jag är ute efter vet jag inte mer än en hatt och lite fler överdelar till vintern!

Ikväll har jag inga spikade planer, ska dock ner med los padres en sväng på stan, ska försöka snylta till mig lite outfit-bilder från mamma hehe.Ikväll känner jag att jag behöver beta av lite blogg-jobb, mejlen är smock-full och advents-kalendern på bloggisen behöver planeras upp! Imorgon har jag fullt upp så lika bra att få saker gjort idag! Hoppas att ni får en toppenkväll!

På tal om det jag skulle berätta för er: Jag skulle ha möte med mina rektorer idag men det blir flyttat till nästa vecka och likaså blir mitt val som jag suttit och funderat på länge. Jag har bestämt mig till 100% vad jag vill nu, men först jag samtalat med rektorerna kan jag berätta för er, så på måndag kan ni förvänta er en förklaring!🌸
- Inlägget innehåller adlinks

1 / 2 / 3

4 / 5 / 6 / 7

Gillar

Kommentarer