Har du 17 miljoner på dig?


Hej gänget!

Utanför Skåne kom vi allt denna veckan, och vi hamnade ingenstans än självaste huvudstaden! Jag ska erkänna, jag är inte mycket för Stockholm. Alltid varit en Göteborg-fantast och så lär det nog alltid vara. Men Stockholm har absolut sin charm, titta bara på utsikten som denna lyxiga lägenhet erbjuder?

Stockholm är (faktiskt) verkligen riktigt fint!

But still, Göteborg är bättre ;-)

Men vi kikar på denna, för oj oj oj så fin!


Veckans hemnet hittar ni här


Kan vi först och främst prata om den fantastiska uteplatsen? VILKA möjligheter för att samla nära och kära för en sommarkväll på balkongen.Sedan skadar det inte att bara ligga helt själv i soffan och läsa en bok och njuta av ljudet från naturen runt om kring. Vrid på huvudet så ser man vattnet och en härlig skyline.Den stora fördelen med lägenheten är hur man oavsett placering inomhus har möjlighet till ljusinsläpp och en uteplats. Jag älskar naturliga ljusinsläpp så för mig är detta bara en fördel.


Dubbla handfat :')


Badrummet är verkligen i min smak. Nu badar jag inte badkar (kan räkna på en hand hur många gånger i mitt liv jag gjort det) för jag tycker det är så ofräscht och att duscha och tvätta kroppen innan ett bad känns verkligen inte bra för miljön. Men tillbaka till badrummet, tror nog faktiskt inte jag hade ändrat på något här. Kanske satt in någon hylla gjord av sten så man kan sätta flaskorna i duschen på något?Det var faktiskt inte mycket bilder på sovrummen... men tillräckligt för att jag definitivt skulle vilja få upp en hotellkänsla med långa, tunga, dubbla gardiner och kanske en TV hängandes från taket?
Skrivbordet hade rykt direkt, den saken är säker!Ett kök i min smak, och vänta nu här?! - är det dubbeldörr på kyl/frys jag ser?! AH! 9/10, saknas bara en ismaskin inbyggd och sedan kan 10/10 ristas i sten.

Nej hörrni, hade jag kunnat hosta upp 17 mille hade ni sett mig i huvudstaden istället. Drömmen vore ju om denna fanns i Göteborg. Kanske dit vi ska nästa vecka? Hm...

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Galet fin lägenhet! 😊
nouw.com/charlottahagg
irmastenson
irmastenson,
Visst?!??! Ah!!
nouw.com/irmastenson