Helgen i matbilder!

Hej gänget!

Twice a day- vilka framsteg!

Jag är perfekt söndagströt och ser fram emot att bänka mig i sängen ikväll med någon riktig klassiker. Häromdagen såg jag på Erin Brockovich och ikväll tror jag att någon liknande klassiker står på schemat, kanske Pretty Woman nu när jag ändå är igång med en legend till skådespelerska?

Veckan har gått OTROLIGT snabbt. Asså ni förstår inte, jag var i totalt chocktillstånd i onsdags när min kollega frågade mig vad han skulle laga till middag och jag föreslog något enkelt för att spara lyxen till fredag och han gav mig årets blick.

Eller nej, årets blick kom när jag jag stod stilla och stirrade på min mobil i chock när den visade "fredag". Jag förstod ingenting alls. Lite läskigt hur upptagen man är med jobb och allt det där att man inte ens märker vilken dag det är. Då hörni, då har ni ett tecken på att man jobbar dagligen.

I vilket fall som helst, imorgon tutar vi och kör på en bloggvecka i vanlig ordning, härnäst? En inblick i maten jag käkat dessa två lediga dagar.Jag är beroende av Sushi, det vet ni. Speciellt vegansk sushi som sååå många ställen erbjuder numera! Till min förvånad är det faktiskt extremt gott men å andra sidan är jag inte heller förvånad med tanke på att du kan proppa i typ vad du vill i din sushi. Mums! En mysig lunch med Tanja och Emelie hann jag med innan regnet bara ÖSTE ner i lördags och totalt förstörde mina planer för en middag i solen med Martina...Dagens schema vet ni by now, söndagar är podd-dagar! När avsnittet var finito kände vi för att mumsa i oss lite fika nere på Två Systrar. Det är så så så farligt att bo nära det underbara stället, kan bara tänka mig hur situationen hade sett ut om jag hade en sushirestaurang i närheten- farligt!

I vilket fall som helst, en fika senare och ni hittar mig hemma. Försöker slänga ihop lite matlådor inför veckan så jag kan fokusera på träning (!!!) och blogg. Herregud det ska bli så skönt att åtminstone försöka träna, saknat det på tok för mycket. Bara jag som saknar gymmet ÄNNU mer när jag vet att jag inte kan träna?

Hoppas att er helg har varit fantastiskt, och om fallet är raka motsatsen- det blir bättre, promise!

Kram på er, vi hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer

aqvistemilia
aqvistemilia,
Så himla gott!!
nouw.com/aqvistemilia
irmastenson
irmastenson,
Visst?!?! Åh!
nouw.com/irmastenson
elllensvensson
irmastenson
irmastenson,