Helgen som flög förbi


Våren närmar sig och det gör mycket mycket med mitt humör. Bara solen skiner gör jag likaså. Läskigt ibland, är ni också lika lättpåverkade av vädret? Hur såg min helg ut? Nya gränser skulle testas, kvallétid fick checkas av och mitt ansikte blev nästan förstört?! Vi börjar från start...

12:00 väntade en ansiktsbehandling på mig, går alltid till Visage skönhetssalong i Helsingborg. Väl efter att Biljana tagit kol på mina porer var jag illröd i hela ansiktet och ni kan ju se min fullständiga panik när det även in på lördagen var kvar?! Som tur är har det minskat rejält nu, bara min hud som var känslig mot krämen antar jag. Så donnan slängde på sig smink (?!?!) inför utekvällen med Martina, Viktoria och Alexandra. Var inte alls bekväm med sminket och längtade redan till jag skulle ta av det haha. Men wow vilken trevlig kväll jag hade med tjejerna på The Vault, livets finaste tappuppgång som jag fjäskade till mig en liten outfitbild som ni kanske såg på instagram? Vi fortsatte vidare för att avsluta kvällen på Paolos innan jag kom hem och somnade i hans armar runt midnatt.

Lördagsmorgonen var lugnet före stormen, en storm jag väntat på ett tag nu. Jag skulle fotografera ett bröllop! Vädret var på min sida vilket gjorde mig lite lugnare. Körde inom Fabians syster för att lämna av grejer och pussa på Pascal. Åh. Saknar redan lillkillen. Inte bra att träffa honom när han är så go- blir sååå sugen på att ha en liten bebis. Bättre att komma när han är sjuk eller sur, perfekta preventivmedlet ;-)

Väl efter det var det gasen i botten för att hinna hem där Fabbe återigen hade grabbarna över. In i duschen och sedan på med kläderna innan skjutsen ut till Hedda kom. Väl där väntades lite förfest innan vi skulle maxa stan. Jag fick se detta som ett ypperligt tillfälle att ladda upp inför nu på lördag där ännu mer fest väntar. Kom hem runt 03 i perfekt tillstånd och somnade tätt intill Fabian.

Morgonen därpå var inte lugn- kickade igång med att redigera så mycket jag bara kunde innan jag tog bilen och plockade upp Olivia för en tripp till Linnéaträdgården. Helt sjukt hur jag inte varit där sedan barnsben? Gott var det i alla fall. Vi körde vidare mot stan för att kolla lite på kläder nu när NA-KD har en fysisk butik. Kom hem med några godsaker som ni får se i veckan! Sedan väntade med bildredigering och Martin kom över för att kolla fotboll, i vanlig ording ;-)

Så min helg har varit smockad av roligheter, nu ligger jag i soffan och lyssnar på det bästa från Britney, Fergie, Gwen Stefani, Madonna, Paula Abdul, Cyndi Lauper. Ikoner som jag vuxit upp med att dansa och sjunga till. Imorgon kommer mitt veckoschema!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229