HELGEN VAR NAJS, SÅ ÄR DET

Väska från Longchamp // Skor från Dasia // Byxor från Zara // Blus från Veromoda // Brillor från Rayban

Haha är det ens någon som klickar in här numera? Känns som om jag uppdaterar varje måndag och that's it. Nejmen. Det har faktiskt varit väldigt hektiskt på sistone och det har jag förklarat lite översiktligt för er, mer än så, d.v.s. mitt privatliv, angår bara mig själv och de som står mig närmst.

Idag fyller mammsen 50 bast och det firades rejält i lördags (som ni kanske såg på min story) med massa godingar och god mat! Jag somnade rätt sent eftersom partajet varade långt in på natten och dagen efter vankades det brunch (!!) på Radisson! Hela firandet var så lyckat och mamma var så fin i sin klänning och vädret var ju perfekt, en riktig drömhelg! Jag blir så varm av kärlek när alla höll sina tal, det var så fint, roligt och genuint. Mitt och Johannas tal blev såå lyckat även fast vi grät igenom hela haha... men så är det!

Idag har jag fett med huvudvärk men får hålla ihop det för att fira mamma och sedan träffa Walle. Ikväll ska jag plugga för mitt sista prov i gymnasiet- ekonomi! TAGGA TAGGA!

Gillar

Kommentarer