Gå till ,[object Object]

Helgens bästa + lifehacks!

Först och främst. Innan jag gör NÅGOT annat ikväll. Så vill jag bara säga tack tack tack tack för allt ert stöd denna veckan. Topp 8 i Skåne och plats 64 i hela riket. WOW. Min blogg är verkligen mitt skötebarn och när min ångest ställde till det som värst kunde jag inte leverera lika bra längre. Det gick ut över bloggen vilket var min absoluta mardröm. När denna vändpunkten kom förändras mycket. Jag är så tacksam över ert stöd och ser fram emot att fortsätta kriga på bloggen nu med flera vid min sida. Med er vid min sida. Vilket jäkla gäng vi är som pepprar och inspirerar! Så tack till @nouw och tack till alla er läsare! Detta betyder så mycket mer än vad ni tror.

Just det, drog igång en liten frågestund innan idag som ni får kika på om ni vill. Ni kan ju ställa frågorna här också givetvis men det andra inlägget hittar ni här!

Innan jag avslutar för ikväll tänkte jag summera lite från kvällen och mixa med lite "lifehacks" och liknande, har en lång lista i min mobil med saker jag reflekterar över som behöver skrivas ut där den kan göra nytta! Sov så gott, vi hörs imorgon med ett minst sagt spännande veckoschema <3

Ni hittar mig även på Instagram @irmastenson

Outfit från brunchen // Min kollegas urgulliga vovve, tänk att jag har känt den vovven sedan barnsben och vi bodde på samma gata // Mitt försök till en selfie. Egentligen skulle jag dokumentera hur röda mina ögon var men så var ljuset på tok för bra!
Psst: På bilden längst till vänster ser ni pumpsen jag pratade om i mitt reportage på Nouw!

* Kämpar och sliter du för att ta en selfie men mobilen är för nära? Koppla in dina hörlurar, placera mobilen där du vill ha den och tryck sedan på plustecknet på hörluren så tar den en bild!

* Behandla andra exakt så som du själv vill. Läs av människor ibland för vissa behöver en annan slags behandling. Var snäll. Alltid. Spelar ingen roll varför du är snäll, så länge du alltid visar dina bästa sidor

*Våga vara ensam i förhållande och som singel. Åk iväg en sväng själv och upptäck dig själv mer. Jag åker på en utlandsresa mot hösten då jag ska se Ariana Grande uppträda. Det blir en amazing weekend som jag ser fram emot så mycket just för att jag får göra det helt själv.

* Råder det brist på arbetsyta i köket? Dra ut översta lådan i köket och lägg på en skiva där- problemet löst!

Allas gottebord // Mitt gottebord


* Sugen på att lyxiga till dina drinkar? Frys in smaksatt vatten från exempelvis lime, citron, äpple osv.. likadant kan man göra med en juice eller sin smoothie som kan bli en go glass. Kaffe vet jag att vissa provar till iskaffe! Nu dricker inte jag kaffe ännu dock så kan ej svara för just det tricket!

* Börja jobba väl du kan! Jag började när jag var 14-15 (innan dess stod jag i kiosken, barnvaktade och dömde fotbollsmatcher) och har snabbt kommit in i yrkeslivet. Sedan är det ju en annan sak om man är elitidrottare. Men alltså skaffa ett helgjobb, samla meriter, mogna till er och få en bra fot in i vuxenlivet! Mitt kanske bästa tips.

* Använd en klädnypa när du ska hålla fast spiken! Så slipper du riskera en rätt taskig smärta i fingrarna... Tro mig, det gör ont :-)

Mikaela och Martina, två av mina lyckopiller! // ESC-gänget samlat med Tom Cruise till höger

* Backa alltid in i parkeringsrutor- bilen har bättre svängradie då!

* Blivit av med ett smycke ödet inte vill att du ska nå? Dra över en tunn strumpa eller liknande så blir det genast lättare!

* Dra ett sugrör genom jordgubbarna för att få bort det "äckliga"

* Kolla alltid efter nödutgångar, detta kan rädda dig i nödsituationer och då pratar vi verkligen "life-hack"

* Våga tro på dig själv mer och utmana dig själv. Jag hade aldrig bokat resan, fotograferat bröllop eller styra upp event (ska exempelvis vara arrangör för en 50-årsfest inom kort) om jag inte visste att jag kan. Underskatta inte dig själv och låt dig aldrig bli förminskad

I mitten ser vi pappsen som bjöd ut mig på middag ikväll!
Thai Corner i Helsingborg levererade med fina vegetariska samt veganska rätter! MUMS!

Gillar

Kommentarer

Idamida
Idamida,
Tack snälla du! Awsome! <3
nouw.com/idamida
irmastenson
irmastenson,
Tack själv, kul att höra! ❤️
nouw.com/irmastenson
FridaochTove
FridaochTove,
Åh vad många bra tips, tack<3
nouw.com/fridaochtove
irmastenson
irmastenson,
Tack själv ❤️
nouw.com/irmastenson