HELGENS PLANER!

#nouwoutfit


Hej finisar! Veckan börjar närma sitt slut och jag är så redo för lite helg ihop med sambon. Veckan har hittills varit rätt lugn men lär bli mer späckad framöver. Har precis kommit hem från en mysig stund med Emma som kollat på lyan följt av en liten brunch ihop. Igår fick jag även träffa Tanja för en recap på livet och allt därtill. Köpte även med mig rosor till sambon som väntade så fint på mig hemma. Åh, tänk att man ska ha det såhär varje dag? LYX!

Senare i eftermiddag väntar sista säsongen av Bron och lite indisk mat. Jag och Fabian har suttit som fastklistrade framför Bron och så fort det är slut ska vi spinna vidare på andra serier.

Imorgon är det vår dag, ännu en fantastisk månad med mitt livs kärlek skålas in med god mat och massa mys. Jag blir mer och mer kär i honom för varje dag som går, trodde inte ens att det var möjligt.

Lördagen bjussar på jobb och en utekväll med Lovisa. Den kära tösabiten har jag inte träffat på evigheter, ej ok! ;-(

Söndag är middag hos pappa spikat på schemat, så skönt att vi har nära till varandra nu när jag fortfarande försöker tömma klart mitt rum osv. Vilken vecka jag har framför mig, plus en inflyttningsmiddag nästa vecka! Kan nog vänja mig med detta ;-)

Gillar

Kommentarer