Helgens planer!


Fredag: Vi har ju date nights med jämna mellanrum och nu är det dags för en ny. I själva verket har vi det en gång i månaden men vi fick dubblera det för på lördag firar vi ännu en månad men vi ska iväg då. Trist för oss med dubbelt dejtande hehe.

Vi kikade på biobiljetter och ska se ”Bohemian Rhapsody” på den nya filmstaden i Helsingborg! VIP platser såklart- ni vet ju hur jag rullar ;-) (Egentligen för man vill dö med en VIP upplevelse, numera behöver man ju skottsäker väst om man ska gå på bio där)

Lördag: Upp tidigt och sedan lättar vi ankar mot Ven! Där väntar spa, god mat och massa mys tillsammans med Fabians familj. Förbered er för massa mysiga bilder hihi! Ska fasiken se till att vi får en bild ihop nu, kan knappt minnas senaste bilden någon tog på oss, kanske midsommar?!?! Dags för en ny som inte är en selfie kan man ju tycka haha...

Fabian ska också gästblogga igen, vi tänkte svara på lite roliga frågor (vi har flera inplanerade, en som är så galet rolig dessutom!) då vi firar ännu en månad ihop.

Söndag: Fars dag ska firas ihop med pappsen, lite middag står på schemat och resten återstår att se. Vill ju inte avslöja allt för mycket. Det ska bli en mysig söndag!

Gillar

Kommentarer