Gå till ,[object Object]

Helgkänsla fast man jobbar helg?

- Min urläckra jumpsuit hittar ni här -


God morgon! Imorse vaknade jag upp i hans armar. Precis så jag vill ha det. Jag somnade kort efter att Emma och Mimmi drog hem igår vid 23 tiden. Knäppte inga bilder för var helt fast i stunden- vi åt som sagt thai och snackade massa skit. Kort därefter fastnade vi framför Planet Earth hela kvällen. Är det inte kanske det bästa programmet som skapats? Man får se delar av vår fantastiska planet samtidigt som man lär sig så otroligt mycket.

Det är lördag idag! Jag jobbar en kort veva nu på förmiddagen och sedan ska jag möta upp Martina plus Mikaela för en brunch i stadens hjärta. Jag är såå taggad på att proppa i mig god mat, snacka skit, knäppa några bilder och få hurra för Martina som fyller 21. Mikaela har sedan några dagar tillbaka också fyllt år så nu är det jag bara jag kvar :')

Vi beger oss vidare till Skånes Fagerhult där Fabians föräldrar bor. Det är där vi ska se ESC i år! Känns konstigt för mig faktiskt... jag och mitt kompisgäng ser alltid ESC tillsammans, lagar god mat och bänkar oss framför kvällen. Kommer tänka på er lite extra ikväll <3

Jag tänkte göra ett litet mini-inlägg sedan om mina förväntningar på kvällens final- vi hörs då!
Ha en fantastiskt fin lördag och ta hand om varandra.


Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Fina, fina du! Ha det bäst😻
nouw.com/byalma
irmastenson
irmastenson,
Detsamma fina fina du! ❤️
nouw.com/irmastenson
FridaochTove
FridaochTove,
Vilka fina bilder på dig<3
nouw.com/fridaochtove