HISTORY

Hola mi gente. Ber hemskt mycket om ursäkt för att jag varit frånvarande under 2 dagars tid, Nationella proven kom mellan vilket kanske är begripligt för somliga. Hursomhelst, igår sov P.C hos mig, vilket var behövligt, förvisso ska vi ses hela helgen också men nåja, kan man inte få nog så kan man inte😉

Torsdagen den 23 April 2015 inledde när P.Cs mobil väckte oss vid 5 på morgonen, vi låg kvar ett tag och myste innan han drog till jobbet och jag tog en PowerWalk runda med Zippo för att sedan bege mig till skolan. Dagen har dessutom bestått av uppsatsskrivande i Svenska (NP) vilket gick enligt mina förväntningar (d.v.s. strålande). Därefter har jag umgåtts med Los Chicos, E, B3, J, H.H och en del andra sköna girls and guys.

Ska nu skriva klart min Matematik tenta som ska lämnas imorgon:  Drygt, drygt, drygt. Har tagit mig igenom dagen med hjälp av Britney Spears gamla låtar, Womanizer och Radar jag hörde en av låtarna på en Vine när jag vaknade, för gott några av mina guilty pleasures så att säga.

Hör av mig senare om helgens planer, ciao!

Gillar

Kommentarer