HITTA TRÄNINGSMOTIVATIONEN

Tappar ni också träningsmotivationen? Får ni det svårt att finna orken till att klämma in träningstider med jobb&skola? Skjuter ni på träningen inför beach 2016 månad efter månad? Läs mina tips nedan, vem vet? Dem kanske hjälper just dig att komma igång? 🏆 .🏃💨🍟🍔

💪TESTA NÅGOT NYTT💪
Jag menar det, en del tappar träningsmotivation p.g.a. brist på variation. Jag själv tröttnar lätt på mitt gym, tur dock att man snart kan börja träna hela pass utomhus.

💪SÄTT RIMLIGA MÅL💪
Pressa inte sönder dig själv, ska du kämpa i exempelvis 3 månader är det logiskt att du inte kommer orka 5-6 gånger i veckan i hela den perioden, så är det bara, dessutom är du i behov av vilodagar (kroppen förbränner dessutom i viloläge!)

💪FÖRSE DIG MED EN SVÅRSLAGEN UTRUSTNING
💪
Jag vet inte hur det är med er men jag tycker det är såå trist att ha
en pet-flaska när jag tränar (min träningsform är gym), på något vänster blir jag gladare av en finare vattenflaska vilket jag har försett mig väl med. Hela och snygga träningskläder är också rätt najs att träna i så även det tipsar jag er om att förse er med!

💪KÖP KLÄDER I FÖRVÄG 💪
(För att ni inte ska skylla på mig om era föräldrar blir sura över bortkastade pengar på plagg som inte passar vill jag berätta att denna metoden gäller små & relativt billiga kläder till en start!)

Är ditt syfte endast att gå ner i vikt? Köp då dina tröjor i en mindre storlek än vad du har just nu, det ger dig motivation till att vilja ha på dig riktigt snygga och nya kläder snabbt!👯

💪TÄVLA MED EN KOMPIS 💪
Vi säger ju rätt ofta att man inte ska tävla med sin träningskompis, men ändå gör vi det? 😉 Varför inte göra det till en officiell tävling?
(Så länge ni har likadana samt rimliga mål och bra förutsättningar)
Tävlingen kan vara allt från vem som kan klara plankan längst, den som kan göra flest Squats i rad, den som tar mest i bänkpress eller den som får bäst tid på en löprunda!
TÄNK PÅ: Utsätt er inte för en allt för hög prestation. Träning ska absolut vara utmanande, men inte ska ni vara nära "döden" p.g.a. en tävling!

💪FIXA EN GRYM SPELLISTA💪
Hur pepp blir man inte av riktigt grymma låtar när man hör en kanon-bra låt i lurarna? Personligen påverkas jag något enormt av musiken, är musiken rätt kan jag absolut lägga på en extra minut på plankan, ett extra kilo på bänkpressen eller ett extra set med mitt pass. Nu är vi ju alla olika men ett av mina starkaste tips är tveklöst att förse sig med en låtlista som innehåller peppande låtar.

Ett ytterligare tips är att skapa listan utifrån ditt träningsupplägg så du slipper stå och byta låtar osv. Jag har låtar som gör mig peppad i början när jag värmer upp och sedan house musik när jag tränar set (skitbra att träna set till house!), helst när jag kör set vill jag inte ha för mycket röster i för då har jag lätt att fokusera på texten osv. I slutet mår man som värst (om man då har gjort rätt😉) och då brukar jag köra igång igen med låtarna jag hade i början för att jag inte ska börja snegla på ytterdörren....

💪RENOVERA KOSTEN💪
Nu har jag inte lika mycket koll på eftersuget då jag inte äter sötsaker, men jag finner det svårt att förstå att man kan vara såå sugen på onyttigheter 24/7. Det är som det jag skrev tidigare om uppkomsten av finnar; i mesta fall när folk klagar över det har är det deras egna fel. Så varför bidra till att skada dig själv?

Jag behöver inte direkt någon diet och jag tror verkligen inte på det heller (beror ju dock på hur bra din hälsa är från början), det enda jag tycker är att man ska hålla sig efter tallriksmodellen (vegetarianer har ju ersättningsmetoder för proteinet) för då mår kroppen som bäst. Skippa det onytta, gör dig själv en tjänst. Annars blir du den föräldern som inte kommer kunna vara aktiv med sina barn i framtiden p.g.a. att man inte kunde kontrollera sitt sug, tänk långsiktigt🔨

💪REVANSCH 💪
Framgång är den bästa revanschen, det kan jag konstatera direkt. Se till att nå ditt mål på direkten så bland annat era soptunnor till ex kan ångra sig rejält för sina misstag!😄 Bli den som folk refererar som "Holy shit vad snygg du blev"

Gillar

Kommentarer

Cassi
,
Så bra tips du har Irma! Kram 😇
N,
Bra tips 😃
nathalies.vione.se/