Gå till ,[object Object]

HON ÄR HEMMA!

Min fina bästis är hemma igen- och hon överraskade mig rejält!


Godkväll på er! Kom precis hem efter en superlång dag på jobbet, ska fixa middag nu men tänkte "svänga inom bloggen" lite. Gick dessutom inom Apple butiken så fort jag slutade och försökte bestämma mig- iPhone X eller iPhone 8+? Tuffaste valet jag gjort på länge alltså... hur skulle jag klara mig i the bachelorette?! Har fortfarande inte bestämt mig... asså!

Igår när jag hade gjort klart min supergoda veganska lunch (recept kommer, hold on!) ringde Victoria som bara ville komma inom mig och lämna min jumpsuit och hämta hennes topp inom 30 minuter. "Ingen fara, kom du" tänkte jag. 5 minuter efter att vi la på ringde dörrklockan och jag blev lite paff för hon sa ändå 30 minuter. Kollar ut genom hålet och på grund av den jäkla gran-kransen vi har kan jag inte se vem det är för personen står gömd vid kanten och står inte framför dörren. Jag blev faktiskt lite skraj när jag frågade Victoria vart hon var och hon slutade svara. Istället tog jag min kökskniv och öppnade dörren för att mötas av en soon-to-få-livets-skrattanfall-Olivia! Typiskt mig. Men åh hon är hemma igen från sitt äventyr i London! Kändes så overkligt att se henne, även om vi sågs för typ 1,5 månader sedan när jag och Sandra åkte ner och besökte henne. Men ändå?!?! Glad att hon är hemma igen. Satt och snackade med henne i ett tag innan hon skulle vidare. Röjde upp i min garderob för att göra plats för nytvättade kläder medan jag hade på julkalendern på TV:n. Den är ju ändå rätt mysig!

Nej, nu måste jag verkligen käka- magen kurrar loss. Imorgon är det fullt upp, bland annat julbord med ena personalen! Ser fram emot att posta allt här! Kramis!

Gillar

Kommentarer