Höstlista- "det kan inte bli värre än förra året"


Brillor här // liknande tröja här - på rea dessutom! // kappa här

// kjol här // stövlar här // väska från Christian Dior


God kväll gänget!

Ligger nedbäddad i sängen och ska pricka av lite mer jobb innan jag kan bänka mig framför två nya avsnitt av..... ja- ni får bläddra ner lite för att veta helt enkelt!

Jag kikar på möjligheterna för att åka till Stockholm och stör mig nu i efterhand lite på att jag inte passade på att åka dit samtidigt som AG (Ariana Grande) ändå var där. Fatta, det hade blivit tredje gången jag såg henne på 1,5 månader haha- rätt bra jobbat! Men har ju ett dussin kompisar bosatta i huvudstaden så inte är det helt meningslöst att åka dit ;-)

I alla fall- vad sägs om en check höstlista innan vi taggar till inför fredag?

För er som frågat- jag har inte glömt er!
Vegorecept och fler inlägg från serien kommer upp, jag jobbar stenhårt på det!
Men älskar att ni är på mig <3

_____________________________________

Beskriv din höst i tre ord?
Riktig jäkla ångest.
Tyvärr men tror också att det är vanligt. Ni känner ju till att jag i fler år på raken varit nedstämd på hösten. Mycket för jag har så grov brist på D-vitamin men även för mörkret gör mig mörk i själen. Jag blir nedstämd och hamnar lättare i destruktiva tankebanor.

Hur mådde du förra hösten?
Inte alls bra. Jag nådde botten förra hösten. Så pass att det brast på familjeresan i Portugal och jag visste inte vart jag skulle ta vägen: personlig kris, tufft på jobbfronten, press med bloggen, en lägenhet som var fel i tajmning och ett förhållande som hade behövt rundas av. Så, nope inte så bra.

Annorlunda för i år är dock rätt mycket!
Jag har möjlighet till att köpa en egen lägenhet
Jag är singel, jag slipper balansera min personliga kris med en partner.
Jag har en fast heltidstjänst, bara det skriker FAN VAD GÖTT.
Jag har träffat en psykolog under våren i år och är därmed preppad inför hösten.

Känner du dig klar med sommaren?
Nja asså både ja och nej. Det som röstar för ja är väl hur värmen tillslut gör en galen, men de där sena sommarkvällarna är svårslagna. Men det är väl mer helhetsmässigt så just för 2019 skulle jag säga ja, jag är klar med sommaren!

Vad var bäst med sommaren?
Att jag och mitt ex gjorde slut, det blir nog årets bästa händelse. Inget illa menat men jag vet att han känner likadant och att det bara är något vi kan skratta åt idag!


Vad är dina planer för hösten?
Anledningen till att jag är klar med sommaren och redo för hösten är att jag någonstans inte är lika orolig för höstperioderna som förut. Orsaken? Psykologen jag träffade i våras och utredningen jag är mitt i just nu. Jag har ett team med mig och jag har lärt mig så mycket om hur jag ska bemöta diverse problem att jag i en liten grad ser fram emot att använda all informationen till en riktig nytta i höst. Försöker faktiskt tänka att "det kan inte bli värre än förra året".

Planmässigt lär jag flytta hemifrån igen om allt går som det ska. Har ytterligare två visningar bokade måndag & tisdag och eftersom lånelöftet är kirrat är det bara för oss att tuta och köra! Ja, uppdatering på höstprojektet kommer- jag LOVAR er <3

Hur höstmyser du?
Jag tänder ljus, borrar ner mig i en filt och slår på en go film. Förut hade receptet innehållit något slumpmässigt från Ed Sheeran - men numera har han så mycket dunka-dunka låtar att jag måste balansera ut det lite... och vem bättre än Lauv? Tipstips! Lite småkär i hans vibe och texter. Sedan är för mig en helg (haha vem lurar jag? En kväll/natt borde det stå) fullt av Harry Potter självklart spikat i övergången till vintern.

Vad kommer du dricka i höst?
En vegansk chokladdryck och en liiiiiten kopp te!
Min mage klarar inte varma drycker så värst bra....
(Med vänlig hälsning alla berörda traumatiserade toaletter </3)


Vad tittar du på?
ÅH hösten levererar med bra serier:
Ny säsong av Dynasty
Sista säsongen av Modern family (FAN)
Ny säsong av The Haunting of Hill house (EXTREMT sevärd!)
Ny säsong av Riverdale (Dock har den floppat af, men Archie är så himla snygg när han boxas haha....)

Hur vill du se ut i höst?
Alltså det finns BARA en sak för mig som är fokus på höstmode- stövlar. Jag går i 99% fallen i klackar, alltid gjort och kommer alltid göra. Yes, jag tar hand om mina fötter. Har en massagekudde som jag använder frekvent till fötterna. Men har lix använt dojj-typen sedan mellanstadiet, så jag är rätt van vid detta laget lol.

Annars kan jag faktiskt kunna tänka mig den lite överstora Hugo Boss jackan jag köpte i Amsterdam helt spontant mitt från ingenstans- MEN som genererat tusentals komplimanger ;-)

Vad är värst, kylan eller mörkret?
Mörkret, det gör mig osäker på gatorna och nedstämd i psyket!
Kylan kan man ändå påverka lättare än mörkret, enligt mig!

Hur förbereder du dig inför vintern?
Förlåt men ärligt asså, julen stressar mig när jag tänker på den ökade stressen i djurindustrin. Så jag är inte helt hundra inför jul och har aldrig varit heller. MEN, jag ska göra något fantastiskt nu inför jul och mer om det kommer jag berätta om vid tillfälle.

Men jag förbereder mig genom att låta mig själv vara ledsen när jag väl blir det, men när en motgång kommer ska jag inte fly och dyka ner i jobb/träning utan bemöta problemen. I år blir det också spännande att inreda och hålla på med nya läggan, mammas och pappas ska också inredas så mycket nytt kommer hända denna perioden kan man ju säga- skoj!

Vad ser du fram emot just nu?
El apartamento, si claro- hallå jag är så taggad på detta att jag inte vet vart jag ska ta vägen haha. Men en jäkla sushi-fest lovas till inflyttningsfesten, det kan ni skriva upp!Åhhh, blev helt vattnig i munnen nu.... herregud....


Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Älskar outfiten! <3
nouw.com/evelinarou
irmastenson
irmastenson,
Mira
,
får man lov o fråga vad det är för heltidsjobb du har och vad annat det är du jobbar med inol bloggvärlden? tjänar du så pass mycket på din blogg att det går runt?

kram!
irmastenson
irmastenson,
Men naturligtvis! Jag jobbar kort sagt som administrativ assistent på en stor firma. Inom bloggvärlden jobbar jag med mitt varumärke, mina mål är att använda det till viktiga samhällsfrågor såsom djurens rätt i samhället. Idag lever jag inte på bloggen, vilket inte är planen. Jag tjänar på mitt varumärke- men inte en fullkomlig månadslön som betalar kostnader som fasta utgifter, sparande samt rörliga utgifter. Lär inte säga upp mig och fokusera enbart på bloggen, då jag kombinerat blogg med annat i ca 8 år. Man vet aldrig hur framtiden ser ut, därför tror jag på att kombinera. Kram!
nouw.com/irmastenson