HUNDENS DAG

I en svart pist för länge sedan stod en liten flicka med namn Irma Stenson och grät för rädslan att ta sig ner, hennes pappa tröstade henne och sa "tar du dig ner för denna backen lovar jag dig en hund". Trots en lång väntetid höll pappan sitt löfte och några år senare kom du in i bilden (och stal pappa) och blev en av familjen Stenson. Du är en riktig magnet bland mina vänner, tog alltid med dig i valpskick för att locka killar, tro mig jag är skyldig dig en massa tjänster. Du hade en tendens att skrämma upp en gammal vän på min bardisk för att inte tala om när du tog en annan väns macka, x antal gånger. Du är helt enkelt speciell i ditt sätt att vara.

Du må ogilla när jag skedar med dig ibland eller ständigt kramar och pussar dig, men jag tror att någonstans långt där inne tycker du att det är lite halvmysigt ändå. Det är lite halvirriterande när du skäller i samma toner som en bebis skriker, och jag uppskattar inte när du väcker mig med blöta kyssar från en nos som ingen vet vilka sopor den snokat i, men du är min lilla plutt och jag tycker om dig ändå.

Du har många goda sidor min vän, såsom hur du alltid välkomnar mig när jag kommer hem i bra & dåliga skick- med en sko (vanligtvis min) i munnen och en svans som pendlar från Stockholm till Tokyo, eller hur du alltid får mig att skratta samt gråta floder när du bär tratt och bokstavligen vänder upp&ned på huset med den röran du ställer till med. Du är min absoluta favorit! Grattis på hundens dag Zippo.

- Detta skulle publiceras igår

Gillar

Kommentarer