Hur gick mötet?


Hej vänner!
Det är torsdag vilket nästintill innebär fredag. Det är hektiskt på kontoret och det är hektiskt i mitt huvud. Jag är i ett invecklat läge igen där jag varken är glad eller ledsen, jag har ångest. Något jag tänkte prata djupare med er om snarast. Separat. Försöka förklara på djupet vad som händer just nu. Ibland är det knepigt att skriva tydligt när allt man har i huvudet är rörigt. Det är så mycket i mitt huvud och på det hela har jag smärtor i skallen. Snart snart snart läkartid. Snart. Men jag vet att jag har er, jag har haft er i snart 9 år vid min sida.

Denna kväll kommer Rasmus över och allt kommer vara okej igen. Modern family, my best pal samt gott käk- det kan inte bli fel. Imorron skjuter Amors pilar en återträff med barndomsvännerna som alltid får mig att skratta. Jag älskar dem så fruktansvärt mycket. Vilken vacker grej det är i själva verket- att älska någon.

Till rubriken ska vi i alla fall- mötet igår gick väldigt väldigt bra. Men jag ska inte ljuga, jag är nervös- för detta kan öppna stora dörrar i min karriär. Pluset är att det inte kommer påverka mitt heltidsjobb alls. Det var det viktigaste för mig under gårdagens möte. Jag vill inte gå in på företaget och det där. För jag har inte lämnat mitt svar ännu utan kommer ta helgen till att fundera. Det är inte bara ett projekt, det är krafter som kommer tas från mig och jag måste verkligen välja igen mellan vad som går först- hälsan eller karriären. Ni kan läsa mitt väldigt personliga inlägg om det här från när jag var veckans blogg hos Nouw.

Idag ska jag lyssna genom på låtar som vanligtvis bara är sköna att lyssna på, men en dag som denna berör textmässigt. Ni vet så som en låt verkligen kan göra. Just den där låten.

Gillar

Kommentarer