Gå till ,[object Object]

HURRA FÖR LINA!

Igår på eftermiddagen samlades en fin grupp människor runt ett bord för att avnjuta go mat och fira Lina, Fabians syster. En kvinna jag fått lära känna detta året och har på kort tid hunnit inspirera mig på många olika nivåer. Hon är i trettioårsåldern och har redan utbildat sig, gift sig lycklig, skaffat karriär, fått Pascal och byggt sitt drömhus. Kvällen var lika mysig som vanligt och det märks verkligen att julen närmar sig med stormsteg- massa julplaner smids som jag ser fram emot!


Jag var på gott humör, iklädd i kavaj och kostymbyxor. Kan ju inte låta bli när jag blir serverad en kombo av gott sällskap och god mat?!


Pascal var på fint humör som vanligt, min ädelsten! Tänka sig, han fick mig att tänka om gällande att ha egna barn och familj. Han och hela familjen Andersson/Stoltz förändrade så mycket på den fronten för mig. Evigt tacksam för att dem med ett jättekliv steg in i mitt liv.


Min favvokille fyller tjugotre imorgon och jag är så exalterad inför hans födelsedag. Han har verkligen nada koll på vad jag kokat ihop hihi. Jag älskar hur han försöker pressa mig på information med luriga metoder, så lätt är jag inte ska han ha klart för sig ;-)


Igår blev det Brutale som är lika smaskigt som vanligt. Till min absoluta förskräckelse ska pinjenötter inte serveras mer, istället ska det bytas ut till mandel. Igår gjorde dem ett undantag för att min sambo rules och fixade pinjenötter till mig.

Men ja, hädanefter lär ni ju se mig på serveringen med pinjenötter hemifrån :-)


Bild snodd från Björn, Pascals pappa. Men alltså- igår när jag skulle läsa för Pascal och natta honom för kvällen låg vi sked och hade världens mysigaste stund. Herregud, för vissa är en miljön av barn tillräckligt som preventivmedel. För mig har det blivit raka motsatsen. Pascal är tveklöst världens goaste unge.


Efter det att jag hade gått ut vaknade han. Han ställde sig i dörröppningen och Björn gick direkt mot honom för att nanna honom på nytt men fick livets nobb från Pascal som rusade raka vägen in i mina armar istället. Jag smälte ihop på plats asså. ÅH.

Gillar

Kommentarer