Huset på Lidingö

Veckans hemnet är igång och vi rör oss denna gång till Lidingö! En villa med fantastisk utsikt som kommer ta en med storm varje gång. Att bo här på heltid eller "bara" ha som sommarställe vore en dröm. Tänk bara hur stimulerande och rofullt det måste vara att läsa en bok och lyssna på ljudet av vågor, segelbåtar och fiskmåsar.

Huset går loss på 25 mille, så det får vänta ett tag för mig. Jag kanske ska kombinera dessa dyra bostäder med de som är mer köpbara? Yes, så gör vi!

Men tillbaka till Lidingö och denna fantastiska utsikt!


Veckans hemnet hittar ni här


Jag hade placerat en slags bädd som gör att man kommer upp i höjd lite, så man lugnt kan lägga sig och njuta av naturen medan man släcker ögonen för en stund och glömmer bort allt vad verkligheten är. Bara för en stund. Det är något jag faktiskt hade försökt prioritera, en plats i hemmet att verkligen försvinna för ett tag. En avkopplade plats. Då tror jag att mängden bokläsande hade gått från noll till hundra.Fantastisk takhöjd som möts av stuckatur och stora fönster- drömmen! Jag hade nog möblerat rätt likt ovanstående inredning, dock är det lite väl mycket färger och intryck för min smak. Så någon enhetlig färgskala med en öppen spis någonstans, det hör bara till!JA JA JA JA! Jag älskar stilrenheten i köket. Dock är fläkten lite väl stor för min smak men det kan gå för allt annat är dolt så bra, gillar inte att se öppna förvaringsutrymmen. Vill ha det så clean och "tomt" som möjligt.Helt okej utrymme for wine-dine kvällar. Men jag föredrar en större matplats just för de stora sällskapen.
Men ett längre bord och kanske bänkar med ryggstöd klätt i skinnimitation?


Höll på att tappa hakan när jag inte såg någon dusch, men sekunden därefter kunde jag andas ut. Jag ogillar verkligen att bada badkar så det där hade fått stå och vara för fotbad eller till Zippo. För jag kommer minsann inte lägga mig i något badkar. Dock måste jag ifrågasätta inredningen här. Grunden är så fin men själva dekorationerna lämnar mig riktigt förbryllad. Jag hade följt en bali-känsla. Men vi är alla olika och väl vid inflyttning står ju allt tomt ändå.


NU PRATAR VI. En spegelgarderob med skjutdörrar, en eldstad och en djup soffa att slänga sig i (eller där kompisarna kan ligga medan jag provar alla mina kläder lol) är verkligen en dröm. Rummet erbjuder en balkong och den skyhöga takhöjden gör rummet större än en studentetta i Lund. Håller återigen inte med med inredningen här, hade endast behållit soffgruppen. Men wow, här hade jag verkligen kunnat tänka mig att bo.

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Åh vad fint!
nouw.com/evelinarou
irmastenson
irmastenson,
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Guud så otroligt fint!! <3
nouw.com/emmaengstrom
irmastenson
irmastenson,