I <3 MAT

Godmorgon! Vaknade i morse och såg på i princip alla sociala medier att det är fettisdagen idag. Jag är ju inte ett stort fan av socker och har aldrig varit- därför tänkte jag istället visa upp sådant jag äter istället som smakar riktigt gott, om något ser tilltalande ut för er har jag slängt in ingredienserna vid sidan om bilden!

Jag tycker ju om matlagning väldigt mycket då jag får laga en del själv när föräldrarna alltid är ute och reser. Mamma tjatar att jag ska följa recept men jag är så anti-recept att det blir som att prata till en stenmur haha. Att hitta nya smaker, prova nya rätter och framställa egna såser är paradiset för mig. Köket i mitt hjärta hehe. Allt är givetvis vegetariskt, någon rätt är till och med vegansk!

Hamburgare

Wow. Detta är så gott. Vad är en Mc Donald's, Max, Burger King och Sibylla? Qournbiff kan bland det godaste jag ätit utan överdrift. Blev så sugen nu när jag såg bilden nedan att jag tänker laga detta till middag till mig själv ikväll haha.

Sallad (Isberg)
Hamburgerbröd
Ost
Gurka
Paprika
Rödlök
Ketchup 
Qournbiff (supergott!!!)

Sorbet Smoothie

När jag väl äter frukost (låter så hemskt att skriva så) blir det en Sorbet Smoothie som är lite av mitt brunch- trademark. Detta är nyttigt, djurvänligt och dessutom megagott.

Vanilj soygurt
Blåbär
Mandlar
Hallon
Babyspenat
Jordgubbar

Qournfärs med pasta & tomatsås

Nu ser bilden lite kall ut men jag lovar er att det smakar gott ändå! Tomatsås är ju to-die-for såväl som en god pasta. Qournfärs hörni, det är supergott och dessutom vegetariskt! Vill ni toucha upp protein-mängden rekommenderar jag lite bönor eller linser, det gör susens!

Qournfärs
Tomatsås
Spaghetti 
Basilika 

Pasta med halloumi&champinjonsås 

Denna rätten kokade jag ihop igår när jag kollade i kylen och såg att champinjonerna behövdes ätas upp. Jag ÄLSKAR stekta champinjoner och kan på riktigt äta det som godis haha. Ett tips om ni vill prova denna rätten är att blanda i parmesanen i själva såsen istället för att riva den på toppen av en färdig rätt. Detta för att osten hinner smälta ner och sätta spår i själva såsen vilket är mycket godare enligt mig!

Rödlök
Vispgrädde
Halloumi (strimlad)
Parmesan
Vitlök
Bandpasta
Basilika
Smörstekta champinjoner 

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Allvarligt, du måste göra den sista åt mig. Stekta champinjoner och halloumi är ju det godaste som finns och jag dör över bilden. GE MIG! Alltså jag är i upplösningstillstånd nu. Pasta och såsigt, hallå jag dör av hunger!
nouw.com/paulajacobsson
irmastenson
irmastenson,
Haha åh ja det får vi boka in! Kan lova dig att det smakade RIKTIGT GOTT!!! Detta ska jag bjussa dig på i New York! ♡
nouw.com/irmastenson
paulajacobsson
paulajacobsson,
It's a date! ❤️
nouw.com/paulajacobsson