I HEART RADIO MUSIC - RED CARPET

För 2 dagar sedan var det dags för " iheart radio music awards" och ni känner ju mig, måste ha koll på looksen och vinnarna! Kvällens host var ingen mindre än Jason Derulo som gjorde ett kanon-jobb! 😄
Här är i alla fall mina faves och de outfits jag tyckte om minst... 👯

BÄST KLÄDDA

Taytay, du har en sååå ball outfit och du är lika snygg som vanligt. Nästa gång skulle jag nog kört på ett mönster som är lite mer matt-aktigt istället för glittrande, men jag diggar absolut plagget för sig och skorna! Men grattis till dina priser, bästa turné finns det ingen annan som skulle kunna vara mer värdig av än du, därmed punkt.

Chris, jag må inte tycka om dig så värst mycket men din outfit blev jag typ kär i. Jag älskar att skorna är ljusa, men att byxorna kortas av med färgen på skossingarna, smart tänkt! En helvit outfit som Mr Rodgers bar hade nog varit lite pinsamt för er båda. Jag diggar de röda detaljerna, Bra jobbat!

Sophia Grace, vart är din bedårande lillasyster? Försök inte skylla på åldersgräns för lägger du det kortet kan jag säga dig att inte du heller hade kommit in, just saying. Hursomhelst, vilken mogen look du bjussade på! Klänningen är helrätt och skorna perfekt matchande, 9/10 poäng, du hade ju trots allt inte med din syster.

KVÄLLENS ÖVERLEVARE

Men alltså Hozier, vi fattar att du är " all about that rock" men ärlig talat, prova något nytt innan kamerorna också tröttnar. Ta av dig jackan åtminstone, bär den i handen på något "James-Dean" sätt och le lite mer, jobba lite med håret också, ever heard of man-bun?

Mr Rodgers, hur tänkte du sitta i dem byxorna utan att panika över risken för att de blir skitiga? Tanken av en helvit outfit diggar jag verkligen, men jag hoppas verkligen att du hade en sittdyna med dig.

Diplo, ja vi förstår att du har varit sjukt aktuell på sistone, men för det behöver du inte klä dig som om du passerat Calvin Harries. Jag gillar dig (förutom "Bitch I'm Madonna" låten, herregud...)så därför klarar du dig denna gången, Byxorna och skorna är helrätt, men kom i endast tröja som överdel! Det såg inte ut att vara så kallt eftersom andra bar lättklätt. Om du nu insisterar på att ha din kavaj, se i alla fall till att ha den uppknäppt!

Mr. Probz, åh vilken cool kombo. Det tog mig ett tag att se om det var farfars-sandaler du hade på dig eller om det faktiskt var skor. Men efter lite zoomande blev jag positivt lugnad av att du hade skor. Fine, kör på mukisbrallorna, då ska du kompensera med lite finklätt som exempelvis en hatt som du gjorde ett smart drag med! Det går inte att placera in dig på en finklädd stil eller en slappig stil, du ligger någonstans i mitten, gött jobbat! Nästa gång dock: byt ut skorna mot något färgbrytande!

SÄMST KLÄDDA

Jag vet faktiskt inte vart jag ska börja Demi.Från halsen och upp har jag inget att uttrycka mig om förutom att du skulle kanske ha lett lite mer. Men dina kläder går inte alls ihop med varandra, tajt och pösigt på det sättet är inte alls snyggt. Och vad är det du har på dig på fötterna? Har du ens skor på dig? Nej, detta var inte alls okej Demi, skärpning.

Kära Justin, jag hade lugnt accepterat din outfit om vi var på dejt på Madison Square garden och sett på Rangers match, men så var inte fallet. Visst, kör på skorna och byxorna. Men då ska du inte ha den överdelen utan kanske en svart T-shirt. Väljer du istället att ha din Rangers-tröja, kör på chinos som underdel. Annars, grattis till Årets manliga artist och bästa danslåten. Missade ni årets vinnare? Klicka HÄR

Gillar

Kommentarer