I min kamerarulle!


Hej gänget, klockan slår snart 17 och jag ligger i soffan. Dagens träningspass är avklarat, pust! Har kommit in i en bra fas med 1-2 pass dagligen / varannan dag. Minns ni så beroende jag var av träning innan? Är så glad att jag hittat suget igen. Man måste ju ta hand om sig sin kropp och själ. (NEJ det handlar inte om att få en snygg kropp för instagram osv, omg kan alla sluta med det vidrigt lökiga snacket?!??! Det är en fråga om liv och död, min kropps hälsa och mitt välmående).

I alla fall, vad sägs om en liten inblick i min mobil? Nu i väntan på det efterlängtade inlägget om lägenheten hehe. Let's do it! Snart ska jag möta upp Amanda och Jacob för att strosa ner till kvällens bravader- julbord!Bild 1: Lunch med Sandra & Olivia på Tugg. Välkänt ställe som "nyligen" öppnat i Helsingborg. Tog självfallet deras veganska burgare som var riktigt god (tofu som substitut för kött), utöver den var jag inte så värst imponerad. Mest över hur fotogeniskt det var. Dock är det såå roligt att det satsas mer på Helsingborg som jag annars har tappat känslorna för. Macklemore kommer ju hit nu i sommar, många fler artister skall avslöjas inför den stora festivalsatsningen i Helsingborg.

Bild 2: Jag vet inte riktigt varför jag ser mäktigt obekväm ut bredvid Olivia. Jag menar, efter flera veckors semester i Asien är hon fortfarande inte brunare än mig så det borde inte vara några hard feelings egentligen ;-)
Skämt o sido, tror bara jag var så hungrig att jag ej pallade fokusera när Sandra skulle knäppa en bild som resulterade till en helt ok bild, utöver ja... ni vet... mig :-)

Bild 3: Juste! Olivia och Anton (med deras söta kisekatt som avskyr allt vad min existens innebär) har flyttat in till stan! Så nu bor jag ännu närmre min bästis. Hur najs? Så fort Victoria kommer hem igen har jag två av mina närmsta vänner inom en acceptabel radie.Bild 1: Bakom vår nisse till julnedräknare och mina evighetsrosor från Fabian står en ny bukett- vita som signalerar sorg. För ett år sedan gick Fabians hund bort, jag visste inte riktigt hur jag skulle uppmärksamma datumet mer än att köpa en bukett rosor till mitt hjärtegull och erbjuda min vattentäta axel. Man kanske inte bör göra något särskilt? Men jag vet i alla fall att det kommer ta en evighet innan jag kommer över Zippo den dagen han slocknar. Fy. Usch. Vill inte ens föreställa mig smärtan. Har aldrig gått miste om någon.

Bild 2: Pascal har totalt tappat intresset för mig (tro mig, det är bara temporärt. Jag skall nog smida en plan för att vinna tillbaka honom... *host* julklapp * host*), det märktes när vi åt julbord med Fabians familj i söndags. Tur då att maten var fantastiskt god, riktigt imponerad av Lydinge resort!

Bild 3: OK asså jag hade veckans myspys med Yara. Min dag hade spenderats till att göra ärenden på stan, träffa Olivia, träna och sedan möta upp min komiker till donna för en asiatisk middag följt av Bio. Vi såg på "A star is born" som verkligen verkligen var under min förväntan. Jag förväntade mig att detta skulle vara en av historiens absolut bästa filmer eftersom det var så alla skrev, åh. Måste sluta lyssna på folk som saknar en professionell uppfattning. Den var bra, ingen tvekan om saken. Men det krävs nog en del för att jag ska se den igen. Men vad gjorde det när vi hade så satans roligt ändå?

Bild 4: Nobel! Jag tog tillfället i akt att hylla pappsen min för hans fredspris som tack för hans insatser för FN. Jag blir så mäktigt imponerad av människor som FAKTISKT lyfter på arslet för att förändra samhället. Wow, ni kan verkligen klappa er själva på axeln för att ni gör det som är rätt! Sjukt att man ska få beröm för att göra rätt, men jag kan tycka att de som i själva verket agerar förtjänar en eloge, minst sagt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229