I MIN KAMERARULLE

Hej på er! Det har ekat lite tomt här idag men jag har haft fullt upp med studentinbjudningarna och plugg så har fått prioritera det helt enkelt. Vad sker idag då? För min del är jag bara hemma ikväll och tänkte väl egentligen fortsätta med studierna och sedan se lite serier. Har missat veckans Skvalan, Toppmäklarna, PLL och Toppmäklarna så har ju en del att catcha upp med om man säger så. Först ska jag laga middag till mig själv och ÄNTLIGEN börja på Viktor Frisks bok! Imorgon är jag också jobbledig så ska träna, plugga, hämta paket på posten och träffa Jakob! Full rulle helt enkelt! Jag avslutar meningen med att visa er vad som finns i min kamerarulle! Kramis!

Vänster: Njöt bara och taggade till inför när jag tar körkortet och kan ta över pappsens bil :-)
Mitten: Precis innan påsklovet slank denna goa salladen ner i magen min, är det bara jag eller blir det alltid något kvar som man inte äter men egentligen tycker om??
Höger: Så trist bild egentligen men är vi inte alla enade om lyckan när man har nya lurar?? Mamma köpte en ny iPhone nyligen och då fick jag hennes sprillans nya lurar!!

Vänster: Asså jag klarar inte av selfies så är det bara. Men det var så värt det för att visa upp boken jag läser just nu, den är så satans i gatan bra att jag bara vill citera varje ord och trycka upp varje sida i ansiktena på er haha!
Mitten: Något gammal bild men åhhh vad jag mår bra av denna klockrena bilden på Zippo- liggandes i soffan på balkongen med ett hundben med solen skinandes på himlen. Ansiktsuttrycket säger ju allt!
Höger: Om mittenbilden är gammal är denna fasen på gränsen till antik haha! Men gillar den ändå, jag och min fina bästavän! <3

Vänster: Gymnasielivet i ett nötskal, därmed punkt.
Mitten: I Lund stötte jag på en väldigt attraherande kille som jag lämnade ett meddelande åt då han jobbade på restaurangen jag åt på. När han sedan skrev på Facebook visade det sig att han hade tjej, jag backande ut och han fortsatte skriva flörtigt trots sin relationsstatus- blä vilket svin!
Höger: Bland det bästa jag vet- citronvatten, och med en av de bästa jag vet- Olivia. Drömkombo?!

Vänster: Min nya bakgrundsbild på Ariana Grande- hon är så sjukt vacker ju! Jag vet dessutom inte hur många gånger jag gråtit på grund av att jag inte fick biljetter till hennes konsert... hade nästan dödat för att få höra hennes makalösa röst live. Speciellt detta albumet då det finns så galet många bra låtar där.
Mitten: Jag ska någon gång bjuda ut någon av mina läsare på en smarrig lunch på Brutalé. Denna pizzan var bland det godaste jag och mina smaklökar varit med om. Oh my god! Kommer för evigt vara tacksam för att Emma har introducerat mig till bland annat detta mat-paradis.
Höger: Älskade boxning <3

Gillar

Kommentarer

Schwarz
Schwarz,
Jag har just nu en giveaway på min blogg. Klicka dig gärna in och delta om dig vill. Kram:)
nouw.com/schwarz
Josefine Karlsson
,
Din familj verkar ju ha det bra med pengar osv då dem jobbar mycket och ni har det bra, tror du att du har blivit bortskämd på grund av det? Är det jobbigt att ha föräldrar som reser så ofta? Kram!! <3