ICE SKATING & FOOD MAKING


Hola mi gente! Inbäddad i sängen & i ett något trött skick ligger jag för tillfället i sängen min. Vid 9 tiden i morse slog jag upp ögonen för att insvept i täcket öppna dörren där E stod och bankade, vi gick tillbaka för att väcka S som låg i min säng sovandes som en stock. I ett tag låg hela trion i sängen, sedan blev det dags för mg att stampa ut till köket, koka ihop en massa ingredienser för att sedan servera en god frulle till oss alla! Gott var det allt.

Något senare drog vi till ishallen då friluftsdag stod på schemat för Onsdag 4/2. Detta med att hitta rätt storlek är inte min grej alltså, 36:or var alldeles för stora för mina små fötter som vanligtvis andas något bättre i 38:or... Nåja.

Efter en lyckad stund på ishallen begav vi oss ner till stan för att unna oss lite smått & gott , både ifrån det materiella sortimentet men även det som enzymerna tycker om.

Drog hem vid 15 med S då E skulle iväg, vi landande i min säng (standard) och slappade. Annars har jag spenderat kvällen på handledarkurs med mor & far, tre extremt värdefulla, men aningen sömniga timmar. Träffade dock en underbar gammal vän som omedvetet piggade upp kvällen för min del, hoppas att det var ömsesidigt.

Nej mina vänner, nu släcker jag snart ögonen för ikväll. Take care!

Gillar

Kommentarer

lorena
lorena,
Gorgeous outfit!😍
nouw.com/lorena