Inredning: Använd gardin istället för dörr till garderoben!


Okej hear me out innan ni scrollar förbi!

HUR fräsigt kan inte detta bli egentligen? Jag föreställer mig den här lösningen om min blivande sängkammare skulle mot min förtvivlan ha liten garderobsförvaring samt att sätta dit dörrar inte skulle finnas på världskartan för en garderob. Kan dock inte avgöra på bilderna vad som tar mest plats, för vissa bilder tyder på överdrivet stort utrymme medan jag i mitt huvud planerar för en mindre utrymme. Bros ju på hur själva sovrummet ser ut. Sedan kan detta kanske fungera i ett vardagsrum också, men- tänk om man bara borrar fast en superlång (och stadig...ehe) stång och hänger upp alla plagg där för att sedan täcka för med ett draperi? Eller ha en byrå plus hyllor och ännu täcka för med en gardin? Asså jag tror på detta, är ni med mig?!

Detta är definitivt ett inrednings-hack enligt mig, och har hittat massa fler så håll utkik på bloggisen- för det kommer skitsnygga tips som dessa!


Update på mig?
Fortfarande snuvans dam i schack i skrivande stund, men låter mig inte vikas- jag ska träna!
Muntras än upp av solskenet som lyxar till veckans fjärde dag rejält. Att det ens är torsdag är svårt att ta in, HUR har veckan gått så snabbt? Antog på riktigt att det var veckans andra dag idag. Det märks att jag har noll koll på mitt personliga liv och stenkoll på arbetslivet. Som vanligt. Full rulle på kontoret så har knappt hunnit märka att det snart är oktober månad.


Hörrni!

Hitta massa olika längder till en snygg garderob som de ovan- alla under 500-lappen!
Tryck på önskad färg för att se godbitarna, jag ska tveklöst ta de svarta!

Svart / Vit / Grå / Puderrosa / Cerise Lila / Mörkt turkos / Marinblå / Beige


Gillar

Kommentarer