Inte långt kvar nu

- Bilderna är i samarbete med Gina Tricot-

Min klänning hittar ni HÄR

Hej mina vänner!

Här har det ekat tomt ett tag eller två. Jag har varit extremt stressad på sistone och för att undvika att gå in i samma bubbla som förra hösten fick min prioritering vila på mitt välmående. Viktigt med självdisciplin, jag har väldigt lätt för att ta åt mig många projekt och samtidigt stänga av min hälsotermoteter. Det blir ej bra när allt kommer ifatt mig, även om jag är stresstålig.

Med gamla godingar spelandes i lurarna sitter jag på kontoret och funderar över torsdagen, Fabians födelsedag. Jag är så nervös och exalterad vilket jag vet att han också är. Kan inte inse att det är så nära nu. På det hela åker jag till Porto nästa vecka- whaaat?!

Ikväll ska jag fixa och dona här hemma, har lite saker jag vill få gjort för att rivstarta veckan. Lär börja med min otroligt oorganiserade garderob. Jag vet inte hur många gånger jag viker kläderna på nytt osv för att dagen efter stöka ner allt igen? Ett nytt system måste införskaffas och det är nu.

Jag tänkte också bänka mig framför AMA 2018, älskar de galorna och har sedan länge drömt om att få vara projektledare för exempelvis ESC eller AMA. Fun fact! (Gjorde till och med mina egna versioner på min dator och designade scenen, inbjudningarna, organiserade gästlistor och framträdanden, kategorier och respektive vinnare osv).

Vi stryker det och blickar för veckan- ni har massa att se fram emot så nu tutar vi och kör, kramis!

Gillar

Kommentarer