IRMA'S MUSIC AWARD

Som mode & media bloggare är detta inlägget obligatoriskt, min plikt och dessutom traditionsenligt. Ni som följde min gamla blogg har säkert väntat länge på detta inlägget och nu är äntligen första delen uppe! Läs läs läs! 😘

BEST MALE SINGER

The Weeknd är given för denna titeln. Sedan han släppte (Juli 2014) låten "Often" blev han allt större och större, ni kan ju inte heller ha missat Kygos remix av denna låt som blev ett introduktion för en del som inte visste vem The Weeknd var. Tillbaka till 2015, med ett album (Beauty behind the madness) som slog igenom stort har han med andra ord haft ett bra karriärsår. Albumet innehåller låtar som "The Hills", årets pop-låt "Can't feel my face", "In the night", "Tell your friends" och kanske den mest kända genom årets gång: "Earned it" från min favoritfilm "50 Shades of grey". .
.
Han har också gjort en del samarbeten under året . Två separata remixer av "The Hills", en tillsammans med Nicki Minaj och en annan med ingen mindre än Eminimen. The Weeknd har också gjort samarbeten med Labrinth, Ed Sheeran och Lana Del Rey

Andra i kategorin: Ed Sheeran, Drake, Fetty Wap, Sam Smith, Mark Ronson,Wiz Khalifa.

BEST FEMALE SINGER

Taylor Swift är utan tvekan väldigt talangfull, hon engagerar sig på så många sätt och vis.
Ni som har en inblick i medians värld kan inte ha missat hennes "1989" turné där hon vid typ varje konsert lät sig gästas av någon kändis. Exempelvis: Ellen DeGeneres, Selena Gomez (hennes bästavän), Idina Mezel, Lorde, Jason Derulo och sååå måna fler, ja totalt sett var det 50 kända ansikten som gästade henne, förstår ni vilket socialt nätverk hon har? Och kom inte med "hon kanske inte känner alla?!?!!!) för det tror jag säkerligen hon gör. Taylor är så godhjärtad. Visst jag känner inte henne alls, men å andra sidan, det kändisar uttrycker sig kring i skrift eller i språk och hur dem agerar är det som formar deras ytliga personlighet som ska marknadsföra dem.


Andra i kategorin: Adele, Selena Gomez, Ellie Goulding, Sabina Ddumba.

GROUP OF THE YEAR

Nu är det inte långt kvar tills de tar paus, mi gente. Var lite kluven kring om jag skulle lägga upp en bild på gruppen med eller utan Zayn, det rätta hade väl kanske varit med eftersom Zayn var med en rätt bra bit in i året men njet, han får inte vara med nu. Eftersom bandets album kom efter att han lämnade känns mitt bildval bra.

Hursomhelst, One direction har kämpat riktigt hårt i år. Med tragiska händelser under årets gång, och väldigt många motgångar har dem bitit ihop. I år var det den första gången NÅGONSIN de har ställt in en konsert, FÖRSTA. Bandet gör så sjukt mycket för sina fans, obeskrivligt.

Bandet har enegetiskt deltagit och medverkat i reklamer och intervjuer, spridit positiv energi och massa glädje. Med ett toppenalbum och mycket involvationer på diverse sätt anser jag att dem i allra högsta grad är årets grupp.


Andra i kategorin: Little mix, Fifth Harmony, Lukas Graham , 5 Seconds of summer.

DJ OF THE YEAR

Kygo kygo kygo, han har varit i mina tankar sedan årets start! När han i början av December 2014 släppte "Firestone" blev jag som besatt, jag har lyssnat på honom lite innan det, framförallt på "Sexual healing" och "Younger" som han gjorde grymma remixer av! Kygo verkar dessutom ha en skön personlighet. Eftersom hans musikstil är på pricken vad jag älskar att lyssna på är han en självklar vinnare i mina ögon. Oj vad jag älskar hans musik, kul dessutom att Skandinavien levererar med DJ:s!

Andra i kategorin: Major Lazer, Skrillex, Avicii.

BEST COMEBACK

Nick Jonas har verkligen gjort succé under året. Med låtar som "Levels", "Avalanche" (Ft. Demi Lovato) , "Chains" och min favorit: "Jealous" har han inget annat än briljerat i år. I slutet av året blev hand dessutom en roll i Serien "Scream Queens" som jag följer flitigt. När han jobbade tillsammans med hans bröder, Kevin och Joe kände jag att han inte hade tillräckligt med strålkastare på sig. Jag vet att det var Nick ligger bakom bandets karriär men han är way better off ensam enligt mitt tycke. Jag ser fram emot att få se vad han kan briljera med under 2016.

Andra i kategorin: Justin Bieber, Axwell&Ingrosso.

BEST NEW ARTIST

Charlie Puth. Med låtar som "See you again" (Ft. Wiz Khalifa) och "Marvin Gaye " (Ft. Meghan Trainor) har han tagit världen med en självklar storm. Personligen lyssnar jag inte så mycket på honom men att han är titelvinnaren för denna kategorin är underförstått .

Andra i kategorin: Fetty Wap, OMI, Silento, Rachel Platten.

ARTIST OF THE YEAR

Ingen tvekan om saken. Justin Drew Malette Bieber har tagit årets "Artist of the year" pris, han har verkligen haft motgång på motgång under sin intresseväckande och fartfyllda uppväxt i rampljuset. I vissa fall har han hanterat dem mer eller mindre bra men huvudsaken är att han är tillbaka med musik som verkar göra allt fler lyssnare till Belibers. Med ett kanon-album och mer engagemang har Justin vuxit och förbättrats, det ska bli så kul att se hur hans kommande år ser ut och hur hans kommande turné blir! Hör av er till mig om ni vill ha biljetter!

Det är lite kul hur allt fler och fler personer blir fans , synd bara att dem gick från att hata till att älska utan några riktiga hatmotiv, visst du kanske inte gillar hans frisyr, men det förändrar inte faktumet kring hur begåvad han är. Han föddes inte in till detta, kom ihåg det. Se hans dokumentär / film så kommer ni nog inte ogilla honom längre, den säger väldigt mycket om hans egentliga liv. Folk måste sluta hata på hons talanger. Exempelvis: Jag har aldrig sett Star Wars, jag kan det huvudsakliga då jag vill sträva efter allmänbildning, men Sci-fi är inte min kopp te. Men bara för det går jag inte runt och uttrycker mig med hur dålig den är, den är inte alls dålig, den är bland de största filmerna i hela historien, det är ett faktum. Det jag uttrycker mig med är bara en åsikt som ändras från person till person.

Hursomhelst, JB är en megaduktig artist och förtjänar denna titeln. Sorry Adele, du kom för sent i år, Mr. Biebs har varit aktiv hela året på olika sätt och vis ....

Andra i kategorin: Adele, Taylor Swift, Shawn Mendes, Rihanna,Kanye West.

Gillar

Kommentarer

Lina
,
JAAAAA ÄNTLIGEN!