Jag fick en Volvo XC90 i födelsedagspresent!

Tom på ord. Helt mållös och väldigt tacksam.

Jo Molly Sandén, det bästa har faktiskt redan hänt. Jag fick släppa taget om drömmen efter en Volvo XC60 och istället göra mig bekant med Volvo XC90, en riktig uppgradering med andra ord.

Förra året gav Fabian mig en XC60 i flera dagars tids hyra, jag blev genuint tårögd. Tänkte att detta är lite once-in-a-lifetime men 365 dagar senare skulle han sikta mot rymden utan att fastna bland molnen- han gav mig en riktig minibuss för mini-Irma som typ fick klättra upp för premiärrundan.

Jag ska inte ljuga och säga att jag aldrig kört bilen jämfört med förra året då jag faktiskt aldrig hade suttit bakom ratten. På jobbet får jag köra olika sorters bilar, några XC90 har checkats av. Men ingen som denna. Denna var min. Min min min helgen ut. Vad händer?! Fabian tar priset. Jag är helt såld.

Det roliga är att precis som förra året lyckades jag på något sätt "sabba" Fabians bil-överraskning. Jag kommenterar då och då de snygga Volvobilarna vi passerar, typiskt nog skulle jag kommentera just de två som han fixat åt mig. Så han trodde ju att jag redan visste när faktumet var rena motsatsen :-(

Men alltså, innan vi drar något veckoschema (tror det får publiceras imorgon istället, ni kommer förstå varför haha!) måste jag ju visa upp pärlan som tog mig runt Sverige och till Göteborg i söndags. Aldrig känt mig så snygg när jag kör bil, och då beror det inte på outfiten eller så, 110% bilens förtjänst.

Får vänta några år innan jag kan köpa en bil, ser fram emot att ha barnen i baksätet och Fabian bredvid mig i min miljövänliga och stilrena kärra! Synd att så många bilar idag görs på djurens och miljöns bekostnad....tur att vi går mot bättre och rättvisare lösningar.

Jacka här // Hatt från Lindex // Kjol från Abercrombie and Fitch // Topp från Primark

Gillar

Kommentarer