Jag har bokat....


Hej gänget!

Denna torsdagen hade nog varit som vilken annan som helst om det inte vore för vad som hände 17:50 igår... när jag satt på kontoret och fick en notis i luren. Det rådde det ingen tvekan om saken så två minuter senare var det beställt, klappat och klart....


Biljetter till ARIANA GRANDE!
(Ni bara åhh nej inte igen)

För er som missat drog jag ju till Amsterdam on my own i Augusti och hade världens skojigaste kväll på hennes oöverträffliga konsert- och nu kunde jag bara inte låta bli. Jag måste se henne live igen.
Får ni chansen att gå på konserten? DO IT.

Sist hade jag ståplats och lyckades komma väldigt långt fram, men jag ska ännu närmre nu. Nu kommer vi stå i en pit-area där Ariana dessutom kommer gå ner bland publiken och sjunga. Tror på riktigt att jag kommer svimma på tisdag. Haha!

Något är dock olikt i detta inlägget jämfört med sist jag bokade, märkt vad? Svar: Jag ska inte gå själv denna gången! My girl Tanja ska med och herre min frälsare vilken afton tisdagen plötsligen förvandlades till. HIHIHI.

HALLÅ ni begriper inte lyckan i min kropp när hon bara "DO IT" istället för "hur var när"- älskar den sidan av henne. Så, en heldag i Köpenhamn följt av konsert på kvällen? It's a date! Två tjejer joinar oss också på kvällen, men de kör sittplats så vi möts upp efteråt för en efterfest- kanske? Svävade på sjuka glädjemoln igår... så pass att jag var nära på att publicera min nya design även fast allt inte är färdigt ännu. Förstår ni då nivån?

Nej hörrni, nu tutar vi och kör på en fantastisk dag!
Glöm inte att ta hand om varandra- människor som djur.
Love!

Gillar

Kommentarer

Beatrixerixon
Beatrixerixon,
wow så snyggt 😊
nouw.com/beatrixerixon
irmastenson
irmastenson,