Jag såg Ariana Grande, igen!


Hej gänget!

WOW vilken gårdag jag hade, att jag kom hem sent inatt spelar ingen roll. Jag lär leva på energin från gårdagen rätt länge som ni kanske kan förstå. Inlägget med mitt veckoschema fick skjutas på lite- ni kommer förstå varför- lovar.

Men tycker vi kör på en sammanfattning från denna succédag!


Väl i huvudstaden slog vi oss ner på inget mindre ställe än Vapiano- det absolut bästa med Tanja är att hon även är störtkär i italiensk mat. Så röstningen av restaurang var ganska självklar. Visst ett litet kryp-in ställe istället för en kedja hade varit mysigt- men hungern var akut. Jag beställde in en vegansk (!!) supergod pasta pomodoro. ÄLSKAR att det numera finns veganska alternativ på de flesta serveringarna. Men mer om det i vego-inläggen som kommer i veckan!KLART vi gick i butiker och kikade- Tanja drog med sig en del grejer och jag hittade några saker jag också. Bland annat två vinyler från Aretha Franklin och Etta James! Två ikoner jag dyrkar rent musikmässigt. Men, det var fel album så jag ville faktiskt inte nöja mig med dem.


Är det semester så är det- vi slog oss ner på en Rooftop bar, la av oss shoppingpåsarna och beställde in vin och drinkar och därtill även något att smaska på. Några drinklekar senare var vi fit for fight för en riktig förfest. Så vi drog till ett annat drinkställe där vi splittade en vattenpipa och drog igång sista ronden av drinklekarna.


Fantastisk kvallé!

Väl in till arenan kom vi och extremt långt fram kom vi också. Jag hade bokat extra bra biljetter där vi faktiskt skulle stå i en pit-area där hon går ner och sjunger. Men något blev fel även fast vi betalat så ett superroligt mail kommer till deras inkorg senare i eftermiddag. Ni ska alltid stå upp för er själva om ni gjort rätt- företagen ska aldrig få köra över er, aldrig!

I alla fall- vi stod riktigt riktigt långt fram. I Amsterdam när jag var själv kunde jag röra staketet men nu var vi någon rad bak- vilket var skönt för vi slapp kaoset och trycket mot räcket. Dans och sång blev det och Tanja visste inte vart hon skulle ta vägen vid vissa tillfällen, haha stackars. Men vi hade så extremt roligt och ser fram emot att se henne snart igen! Hon var lika bra i Amsterdam som nu i Köpenhamn- ett tecken på att hon alltid levererar. Jag fick dessutom en ny favorit igår- bad idea. Hon gör den så fruktansvärt bra live och hela framträdandet är galet. WOW.

Vi hade ett jäkla flyt efter konserten och alla skulle få tag på Taxi. Vi slängde oss in i en där vi hämtade andan och somnade till innan vi var på tågstationen igen. Det var vinna eller försvinna- vi hade exakt 4 minuter på oss att betala taxin, springa till skåpen där alla våra grejer var inlåsta och sedan forsa ner till spåret. RIKTIGT tur att vi hann, annars hade jag fått 2-3 timmar sömn innan jag skulle sitta på kontoret 09:00 med 97231 to-do's.

Konserten var precis som den andra helt magisk. Jag är såld på hennes stämband och show. Får ni chansen att se henne så gör det, för hon är verkligen riktigt värd att se live.

Så frågan kvarstår- ses vi i Stockholm på måndag? ;-)

Gillar

Kommentarer