Janni Olsson Delér- du är ett geni!


Inspo: Liten korg här // Medium korg här // Stor korg här

Tidigare har den bohemiska stilen aldrig tilltalat mig, nästan på den nivån att jag grimaserar när jag ser träkorgar eller sådant i hem. MEN, Jon och Janni har verkligen ändrat min syn. För de slår ihop den där sterila och kalla inredningen jag gillar som utgångspunkt, för att sedan smycka hemmet med en bohemisk touch. Först tänkte jag lite "ah okej kul för er, men aldrig för mig" MEN så såg jag lösningen för skor i hallen och då sa det zing direkt (snälla säg att ni fattar annars blir det lite stelt).

Ovanstående exempel hämtat från Jannis blogg gjorde mig riktigt förbaskat sugen på att inreda min hall i samma stil. För att inte tala om resten av deras drömhus, sweet baby Jesus. Visst, behöver inte använda en korg utan kan ha stenkrukor att lägga dojjorna i och jag får ännu mer Irma-stil i hemmet mitt. Men, på något vänster gillar jag hur resultatet blev för dem. Lösningen för skoförvaring föll jag pladask för- jag som haft så svårt för skohyllor blev riktigt glad när jag såg denna fantastiska lösning.

Så, i nästa lägga ser ni säkerligen mig inreda tamburen såhär!

Update på mig?
Måndag och jag längtar för första gången efter att stämpla ut och komma hem.
Snuvan, kallsvettningarna och huvudvärk på g- men tänker inte vara den som sjukar sig för något sådant minimalt. Så vi kämpar på veckan ut! En rolig/tråkig nyhet släpps på bloggisen senare idag, håll utkik!

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
irmastenson
irmastenson,