JUSTIN BIEBER VS ONE DIRECTION

Han är tillbaka. Justin Bieber, mina damer och herrar, levererar än en gång. Jag har varit ett fan av honom sedan "One time" kom ut den 24 november 2009 (Historiskt!!!!🔨) , jag ser upp till honom, i olika sammanhang, han har verkligen kämpat för att bli den han är idag, och det måste ha varit supersvårt att växa upp i rampljuset, speciellt när många hatade på honom för hans frisyr trots att många av dem själva strävade efter likadant. Jag står verkligen inte bakom alla hans handlingar, men såväl som Britney Spears, Michael Jackson, Lindsay Lohan når även han sin botten då han får nog. Det är lite kul att se hur så många "haters" börjar acceptera honom nu när han är igång igen med musiken efter en lång paus. Jag menar, Justin Bieber kan få din flickvän att skrika högre än vad du någonsin kommer bara av att klicka på en "Follow me" knapp😉 (Pun intended)

Bästa låtarna?
I'll show you - Hm, alltså jag älskar texten eftersom den är så personlig och egenskriven. Melodin är helt okej, jag tror nog fokuset med låten är texten mer än melodin.
Sorry - Åh, även här är texten så sjukt bra. Texten är för sig lite sorlig, och därför blir jag så glad att han inte har en sorgsen melodi också. Hans röst låter dessutom såå söt när han (1:07) säger "I'm sorry". Hursomhelst, denna gick hem hos mig. Dessutom lyric videon (länk)
Love yourself - Det märks att det finns spår av Ed Sheeran här, just stating. Rimmen är klockrena såväl som tempot. Denna vill jag utan tvekan höra en kygo-inspirerad remix av.
Where are ü now - Jag blir inte trött på denna låten, speciellt inte musikvideon (länk) som är väldigt bra gjord. Dansen till låten är också riktigt cool, har försökt att lära mig den men det är såå svårt! Får väl nöja mig med att titta istället 😉
What do you mean? - Som ni vet, tyckte jag inte om musikvideon av diverse anledningar (länk), men låten för sig är rätt catchy och bra.

Vart ska jag börja? Hej och hejdå? Att detta är bandets sista album innan dem tar en paus gör mig lite halv-ledsen, okej... jag erkänner.. väldigt ledsen. Förvisso tycker jag att dem verkligen förtjänar en paus, men det kommer att bli så trist utan dem.. Tillbaka till albumet: Jag var såå "rädd" att hela albumet endast skulle bestå av lugna låtar där en bråkdel av dem hade 20% tempo. När dem nu i veckan släppte låt efter låt (Hann knappt med i deras tempo haha) var det inte så fartfyllda låtar (Eventuellt "History") , tyvärr är resterande låtar rätt lugna, hade hoppats på mer tempo, men det blir nog bättre desto mer jag lyssnar på dem.

Mina favoriter?
Home - Tydligen var Zayns röst med i några bitar från denna låten, vilket gjorde den lite mer speciell. Utöver det, är låten en mysig låt som jag sätter på i lurarna när jag sitter på bussen eller pluggar.
History - Allas röster framhävs såå bra i denna låten och jag blir så varm. Det är som om låten är skriven om relationen mellan bandet och oss fans.
Perfect (Stripped) - Återigen en låt som framhäver deras unika röster. Denna version är aningen lugnare än originalet som jag inte fastnade lika mycket för (förutom videon!!)
End of the day - Hm, jag tyckte om verserna väldigt mycket, men inte refrängen. Men jag tror att det något man tycker om mer och mer beroende på hur ofta man lyssnar på den
Write you a song - Får typ en klump i halsen så fin text. Perfekt melodi och rim. Denna kommer jag nog lyssna sönder under dem 2 år dem har paus. 😭

Gillar

Kommentarer