Gå till ,[object Object]

K-POP och årets bästa bild!

Om inte mittenbilden inte är min bästa bild, så vet jag inte vad.
Bild 1: Sluta stör m
ig när jag äter
Bild 2: Okej en snabb bild
Bild 3: JAG SA EN BILD!


Hej vänner!
Helgen flög bokstavligen förbi, jag spenderade den i en kombination jag älskar- sushi och vänner. Fördelen med att bo själv är att alltid kunna bjuda hem sina vänner istället för att behöva anpassa sig efter någon.

I alla fall, ikväll ska jag till Emilia för att laga matlådor, ska bli intressant då jag inte gjort vegansk lasagne förut. Knappt vanlig för den delen då jag normalt sett inte tycker om den maträtten. Men 2020 är mitt år och då kan jag väl åtminstone gå utanför min zone för en maträtt?

Jag har fått en sjuk jäkla dille för K-pop, eller ja, BLACKPINK. Herregud jag tror jag sett deras Coachella-framträdande ohälsosamt många gånger på en orimligt kort tid. Läste på lite och fick höra att varit i en paus och ryktet sprider sig att de kommer tillbaka bättre än bäst. What a time to be alive. LG6 (Lady Gagas sjätte album) släpps ju i år och om inte det vore nog har hon en låt med K-pop gruppen så håll i hattarna- 2020 erbjuder några små glädjestunder.

Nej ni, önska mig ett stort lycka till med maträtten. Går det bra ser ni ett recept här imorgon. Annars försvinner jag en vecka igen... haha.... too soon?

Sidenote: Rätt som det är släpper jag trailern till min kanal, gå in och följ så du inte missar något! Kanalen hittar ni här <3

Gillar

Kommentarer