KÄRA DAGBOK

Hittade mina dagböcker häromdagen och blev så emotionell, så mycket jag tagit mig igenom och så fina stunder jag upplevt

►Klockan var 03 på natten, jag låg bredvid hans sida igår och allt var bra, han kysste mig och jag kliade hans rygg innan vi somnade. Morgonen efter vaknade vi, vi kollade klockan och somnade om- för han vet att min hunger inte kickar in förrän brunchtid.

►Det var aldrig mitt fel det som hände, det kommer aldrig vara det och har aldrig varit heller. Dumt att det tog så lång tid att inse, men det har gjort mig stark. Kära dagbok, kan du hålla en hemlighet?

►I morse vaknade jag och saknade barndomen. Jag saknade att bo på samma gata som mina bästa vänner, hoppa från taket till studsmattan eller väcka min syster med frukost på sängen.

►Jag har precis köpt en hund! Jag ska döpa honom till Zippo <3

► Jag är så fruktansvärt lycklig kära dagbok, åh jag mår så himla bra

► Emma frågade mig precis om vi skulle äta middag på Brutalé. Kommer vi klicka och bli bra vänner? Är maten god? Vad ska jag ha på mig??

►Hon, min bästa vän, tittade på mig med en sorgsen blick och visade mig hennes mobil- han hade träffat en annan tjej bakom min rygg. Samma dag som vi två skulle fixa födelsedagspresent åt min mamma. Kära dagbok, han sa ju att dem bara var vänner och det endast var hon som hade känslor för honom?

►Jag tittade in i hans ögon som jag tycker som så mycket och plötsligt blev synen allt suddigare och suddigare, halsen blev tjockare och tjockare och ögonen allt mer fyllda med tårar. Benen skakade och min kropp föll ihop medan han fångade mig i sin famn. Han räddade mig inte bara från att slå mig rejält utan han räddade mig från att dö inombords.

►Jag blir så fylld av lycka när mina vänner träffar sin kärlek och är genuint lyckliga, snälla gud- låt dem för alltid må bra

►Han ljög. De hade båda känslor för varandra. Fan också. Jag hade rätt hela tiden.

Gillar

Kommentarer

jangegardtove
jangegardtove,
Så fin bild! kul med gamla dagböcker!
nouw.com/jangegardtove
irmastenson
irmastenson,
Åh tack, ja visst är det? Kramis! ♡
nouw.com/irmastenson
Lovisa
,
När ska du komma igång med youtube igen? 😟
Emma
,
Hur mycket reser dina föräldrar egentligen?!!