Karantänuppdatering + serietips!


Okej okej okej innan ni hatar på mig! Jag lever- MEN. Jag har fått något skit i halsen, någon valde att ge mig halsont i en av de sämsta tajmningarna någonsin. Men, får bara "suck it up" och se till att vara tillbaka på kontoret asap. Haha, knappt arbetsnarkoman.

Så, vad har jag gjort istället för att knappa på tangentbordet och tillfredsställt er? Svar: Gjort min plikt och kollat genom serier.... till ett inlägg... till er...! (Försöka kan man...) Så, nu har vi skrattat klart, blivit vänner igen osv. Dags att presentera några serier till er som också sitter hemma dagarna lång. En av serierna har lämnat mig mållös.... på riktigt d.v.s.!

La Casa De Papel har förändrat min vardag. Min nattetid. Mitt liv. Utan krydd jag visste inte vem jag var innan jag såg denna. Här har ni en serie precis i min smak. Den absolut perfekta kombinationen av drama, action och mystik. En jobbig bråkdel kärlek också, men det är hanterbart och regissören har bakat in det perfekt för oss som spyr på vanilla-sex-serier. Jag ger mig inte hörni, fram med papper och penna- bänka er framför första avsnittet så kommer ni garanterat end up like me- se klart alla 4 säsongerna på 2 ynka dagar. Tur för oss att 2 ytterligare säsonger är på g :')

Måste bara ställa frågan- har El Professor något att göra med Covid-19? Säsongen släpptes lite väl i bra tajming om ni frågar mig ;-)

Modern family. Älskade Modern Family. Det går på riktigt inte en dag utan att jag ser på serien, förstår ni nivån? Plockar jag ögonbrynen slår jag på ett V-day avsnitt, lagar jag mat lyssnar jag gärna på Glorias och Jays underbara argumentationer och behöver jag skratta är dem alltid där, speciellt Mitch&Cam. Serien har gått mot sitt slut men har höjt the game för alla framtida serier i dess like.

Men snälla för alla er som undrar varför jag blev kär i NYC. Sex & The City. Borde vara mitt efternamn. Visst visst visst, det är en serie, det är bara film, blablabla. Vi köper väl det reklamen visar- eller? Jag anser att hela denna serien är helt befogad att vara en 6-säsonger lång trailer och övertalan- allt är bättre i NYC. Så, när vi har rett ut det kan vi gå till nästa punkt- HBO har den och det är dags för dig att förtrollas av humor, mode, systerskap och massa massa snygga män! (Utom Big, fy för kommer aldrig förstå mig på honom)

Så.... varför inte se den manliga versionen av Sex&TheCity?- Entourage. Har hört om den länge från grabbarna i min krets. Fnyst och ryckt på axlarna varje gång tills Corona made me do it. Tack gode gud att det hände för jag är på riktigt kär i manuskriptet. Det var riktigt riktigt längesedan jag genuint låg på golvet och nästan sprängde lungorna av skratt. Herregud vem som än förde ihop Lloyd och Ari förtjänar att bli överlämnad ett fredspris av kungen i December. Annars får jag ta fram mina egna träslöjds-skills!

Okej, för er som verkligen vill ha något långvarigt drama att följa är Suits perfekt. Den har verkligen allt och är definitivt värd all succés. Personligen är jag förälskad i Harvey så håller ni er borta från honom kan jag avslöja att ni hittar dunder-serien på Netflix! Kom ihåg- hands off!

Här har vi någon som har no chill med att visa sin glädje över att matte är satt i karantän. Haha den rackaren glider på en räkmacka jag också vill ta del av :-( Ganska svårt att bli sur på denna Ferdinand till sötsak.

Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Är legit kär i El Professor? Snälla håll med mig
nouw.com/tiffanykarlsson
irmastenson
irmastenson,
TEAM FKN EL PROFESSOR! Tror dock han och Denver dör men team El Professor!!
nouw.com/irmastenson