KLÄDER FÖR OLIKA EVENT

Inlägget innehåller affiliatelänkar

När du ska luncha i stan

Det vattnas i min mun för hur snygg denna looken är...i alla fall.. Denna looken är hur perfekt som helst när du bara ska ner på stan och luncha med någon. Mycket viktigt dock med skorna, ett par vanliga sneakers gör looken lite för enkel. Ska du tvunget ha sneakers, matcha med en skepparmössa (länk finns i nedanatående look) eller en choker!

NÄR DU SKA TRÄFFA DIN KÄRLEKS FÖRÄLDRAR

Beroende på väderförhållandet hade jag tveklöst satt på mig denna looken om jag skulle ut och exempelvis luncha med min pojkväns föräldrar. En simpel men klassisk look (som inte skriker "snälla snälla tyck om mig") där man således kan byta ut kjolen mot ett par byxor och därmed skorna mot några mer bekväma om det önskas.

EN VANLIG ONSDAG PÅ JOBBET ELLER I SKOLAN

Mitten av veckan behöver enligt mig piffas upp med lite färg och stilrent, så varför inte en skjorta följt av en färgglad kappa? Outfiten är stilren men också lite färgfin om ni frågar mig.

NÄR DET ÄR LÖNEHELG OCH AFTER-WORK

Kostym är mycket svårslaget och den ovanstående passar perfekt när du och gänget ska ut och kicka igång helgen på bästa sätt- en AW! Jag hittade tyvärr inte matchande byxor hur länge jag än satt och letade, istället länkade jag ett par svarta som också fungerar tack vare scarfen, väskan och baskern! Till detta tycker jag att ett nude-läppstift är mer än rätt, så kör på det mina vänner!

När du är bortbjuden på event en fin sommarkväll

Okej se bort från jackan kvinnan bär , jag diggade inte alls den mixen. Men hur fin är inte kombon av kjolen och vad som ser ut att vara en blus? Till det kan man istället för en alltför sportig jacka slänga på sig en enfärgad kavaj i antingen vitt eller blått. Felfritt till kräftskivan, midsommar, studentskivan, resan till Grekland eller konfirmationen!

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Älskar AW:N, flytta in i min garderob nu! Jag lovar att bära dig direkt, och till och med ställa upp på outfitfotografering! 😉
nouw.com/paulajacobsson
irmastenson
irmastenson,
Åh då är vi två!!! kramis ♡
nouw.com/irmastenson
madeleinekarlssson
madeleinekarlssson,
Roligt inlägg med bra tips!
Jag har precis startat en utmaning och skulle vara kul om du vill delta! Reglerna hittar du i inlägget, kram! http://nouw.com/madeleinekarlssson/min-februari-utmaning-28785867
nouw.com/madeleinekarlssson
irmastenson
irmastenson,
Tack snälla, kul att du uppskattar det! Absolut ska jag kika in, kramis! ♡
nouw.com/irmastenson
Ida,
Åh så mycket snygga outfits!!
iidajohansson.se
irmastenson
irmastenson,
Eller hur! Blir såå inspirerad! Kramis ♡
nouw.com/irmastenson